Obavijesti

Sport

Komentari 55

Lazio slavio u Torinu poslije 14 godina u režiji 'Juveovog' Cire!

Lazio slavio u Torinu poslije 14 godina u režiji 'Juveovog' Cire!
1

Dybala je u 91. minuti udarcem s 18 metara uzdrmao vratnicu da bi u posljednjim sekundama utakmice promašio jedanaesterac nakon što je sudac uz pomoć VAR-a nakon pet minuta promijenio odluku

VIDEO

Juventus je u osmom kolu Serie A iznenađujuće kod kuće poražen od Lazija 2:1. To je prva pobjeda rimske momčadi u Torinu od 2003. godine.

Stara dama ipak je prva povela i to prvijencem Douglasa Coste u 24. minuti koji je zabio iz odbijanca nakon udarca Khedire pri čemu je i korišten VAR kako bi se utvrdilo da nije bilo zaleđa.

Juventus je imao priliku u 37. minuti za 2:0 međutim Higuain je zatresao gredu nakon što je vratar Lazija predugo čekao s ispucavanjem lopte.

Bivši igrač Juventusa, Ciro Immobile, donio je izjednačenje Laziju u 47. minuti nakon sjajne timske akcije. U 53. šok za domaćina - Immobile izlazi sam na Buffona koji ga ruši i sudac pokazuje na bijelu točku. Siguran izvođač ponovno je bio Immobile.

U samoj završnici Juventus je imao dvije velike prilike za izjednačenje, Dybala je u 91. minuti udarcem s 18 metara uzdrmao vratnicu da bi u posljednjim sekundama utakmice promašio jedanaesterac nakon što je sudac uz pomoć VAR-a nakon pet minuta promijenio odluku.

Mario Mandžukić odigrao je svih 90 minuta kao lijevo krilo.

Napoli se odvojio na vrhu

Roma je jedini udarac u okvir gola uputila u 70 minuti. Džeko je odigrao cijelu utakmicu, dok je Rog priliku dobio od 82. minute.

Nakon što je Lazio iznenadio Juventus u Torinu, u osmom kolu Serie A uspješan nije bio ni drugi rimski klub, Roma je na Olimpicu izgubila od Napolija 2:1.

Dries Mertens s tri je pokušaja najavio da se gosti nisu došli braniti na Olimpico, a za njihovo veliko slavlje u 20. minuti uz 'asistenciju' De Rossija zabio je Insigne.

Napoli je i nakon vodstva tražio drugi gol, no do njega nisu došli.

Od Rome smo malo toga vidjeli, a spomenimo da su prvi udarac u okvir gola imali u 70. minuti kada je pokušaj Fazija obranio Reina. Džeko je odigrao cijelu utakmicu, dok je Rog priliku dobio od 82. minute.

Napoli je tako stigao i do osme pobjede u nizu na otvaranju sezone, te su vodeći s maksimalna 24 boda, pet više od prvih pratitelja Intera, Juventusa i Napolija. Roma je peta s 15 bodova.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom