Obavijesti

Sport

Komentari 5

LeBron James: Zadnju godinu želim igrati sa svojim sinom

LeBron James: Zadnju godinu želim igrati sa svojim sinom

Gdje god Bronny bude, bit ću i ja. Učinit ću sve što treba da zaigram sa sinom jednu godinu. Tu više nije stvar u novcu, rekao je LeBron James koji je s Heatom je osvojio svoja prva dva NBA naslova

LeBron James je u intervjuu za "The Athletic" ponovio kako želi zadnju godinu u NBA provesti igrajući zajedno sa svojim sinom Bronnyjem.

POGLEDAJTE VIDEO: LeBron puši cigaru i zove mamu

Pokretanje videa ...

- Svoju zadnju godinu ću igrati sa svojim sinom - kazao je James pa dodao:

- Gdje god Bronny bude, bit ću i ja. Učinit ću sve što treba da zaigram sa sinom jednu godinu. Tu više nije stvar u novcu.

Mladi James trenutačno igra na sveučilištu i prema sadašnjim pravilima moći će biti biran na draftu 2024. kada će LeBron imati 39 godina.

Upitan o mogućnosti da se ponovno vrati u Cleveland, klub njegovog debija, odgovorio je da "vrata nisu zatvorena".

NBA: New York Knicks at Los Angeles Lakers

- Ne kažem da ću se vratiti i igrati za Cavse...ne znam. Ne znam što me čeka u budućnosti - izbjegao je tada.

Rodom iz Akrona u Ohiju "LBJ" je odigrao svojih prvih sedam sezona u Cavaliersima prije nego što je otišao u Miami. S Heatom je osvojio svoja prva dva NBA naslova, onda se vratio u Cleveland 2014. na još četiri godine i s Cavaliersima osvojio naslov 2016. godine. Od 2018. igra za Lakerse, s kojima je 2020. osvojio četvrti prsten.

Njegov ugovor s LA Lakersima traje do kraja sezone 2022./23., a ove je sezone u prosjeku po utakmici zabijao 29.1 koševa.