Obavijesti

Sport

Komentari 77

LeBron napao Donalda Trumpa, a novinarka njega: Šuti i driblaj

LeBron napao Donalda Trumpa, a novinarka njega: Šuti i driblaj
1

Evo što se dogodi kad napustite školu da biste se igrali loptom za 100 milijuna dolara, rekla je novinarka FOX-a Laura Ingraham u svojoj emisiji. LeBron James i Kevin Durant rasturili su je odgovorom

VIDEO

LeBron James, jedan od najboljih NBA igrača svih vremena, u nekoliko je navrata kritizirao kontroverznog američkog predsjednika Donalda Trumpa. LeBron, koji na društvenim mrežama ima milijune sljedbenika, podigao je dosta prašine posljednjom objavom na što mu je odgovorila novinarka FOX-a Laura Ingraham.

- Trump ne razumije ljude, je*e mu se za njih. U ovoj situaciji i s ovim predsjednikom, imamo jako loš trenutak. Iako ne možemo kontrolirati sve što izađe iz usta tog čovjeka, možemo nastaviti upozoravati ljude da to nije pravi put - rekao je u videu LeBron, uz kojeg je bila još jedna NBA zvijezda Kevin Durant.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Skandalozan istup

Laura Ingraham, novinarka FOX televizije, poznata po kontroverznim stavovima i komentarima na račun LGBT zajednice, odgovorila je LeBronu u svojoj emisiji. 

- Evo što se dogodi kad ranije napustite školu zbog NBA lige. Nije pametno tražiti političke savjete od nekoga tko dobiva 100 milijuna dolara da se igra loptom. Veliki ste igrač, ali nitko za vas nije glasovao. Milijuni su odabrali Trumpa da bude njihov trener i zato zadržite svoje političke komentare za sebe. Ili, kako je jednom netko rekao, šuti i dribla! - rekla je voditeljica u skandaloznom istupu.

Šteta što nije provjerila, završio sam školu

Nije dugo čekala na Jamesov odgovor.

- Ovo samo pokazuje da sam bio u pravu. Sigurno neću šutjeti i driblati, previše značim društvu i mladima za koje osjećam da nemaju izlaza. Treba im netko pomoći. I da, volio bih da je provjerila činjenice. Završio sam srednju školu, nisam je ranije napustio. Mislim da sam kao afroameričko dijete u gradu sa samohranom majkom u nestabilnoj financijskoj situaciji pobijedio sve izglede. I zato neću šutjeti i driblati, jer toliko značim djeci koja se ugledaju na mene - rekao joj je LeBron..

 

Durant: Žao mi je ljudi poput nje

U raspravu se uključio i Kevin Durant.

- Ne mogu ignorirati neznanje. Igram košarku, ali sam i državljanin Sjedinjenih Američkih Država, moj glas je glasan kao i njezin. Žao mi je takvih komentara da šutimo i driblamo, šteta što nas ne poznaje, možda bi joj se svidjelo uz nas, možda bi je inspiriralo da bude iz nas ili bilo koga bilo koje boje kože tko je napravio nešto pozitivno u životu - rasturio je izjavom novinarku Kevin Durant.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući