Sport

Komentari 31

Legenda će s tribina bodriti 'vatrene': I Rakitić na Poljudu!

Legenda će s tribina bodriti 'vatrene': I Rakitić na Poljudu!

Rakitić se rado odazvao pozivu HNS-a, a uoči utakmice će mu biti uručen prigodni poklon za nezaboravnu karijeru u hrvatskom dresu. Raketa je posljednju utakmicu u dresu 'vatrenih' odigrao u rujnu 2020.

Sutrašnjem spektaklu na Poljudu prisustvovat će i Ivan Rakitić, objavio je HNS na svojim stranicama. Podsjetimo, legendarni hrvatski veznjak oprostio se od 'vatrenih' u rujnu prošle godine, a utakmica protiv Walesa (zasad) stoji kao posljednja Raketina u svetom 'kockastom' dresu.

"Predsjednik HNS-a Marijan Kustić i izbornik Zlatko Dalić pozvali su Rakitića na ključnu utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo koju će hrvatska reprezentacija odigrati 14. studenoga na Poljudu protiv Rusije.

Rakitić se rado odazvao tom pozivu te će ga puni Poljud imati priliku pozdraviti neposredno prije utakmice kada će mu biti uručen prigodan dar za nezaboravnu karijeru u hrvatskom dresu.", stoji u objavi HNS-a.

Legendarni veznjak upisao je 106 nastupa za hrvatsku reprezentaciju u kojima je zabio 15 golova, a bio je, uz Luku Modrića, ključna figura u osvajanju povijesnog srebra u Rusiji prije nešto više od tri godine.

Njegovo izvođenje odlučujućih kaznenih udaraca Zlatko Dalić nije mogao gledati, a na kraju je uvijek plakao, od sreće. Upravo je Ivan zakucao Ruse u Sočiju...

Najčitaniji članci