Obavijesti

Sport

Komentari 8

Legendarni Fjodor ne može bez ringa: Rus će se opet boriti...

Legendarni Fjodor ne može bez ringa: Rus će se opet boriti...
1

Prema japanskim medijima, Fjodor Jemjeljanenko bi mogao predvoditi Rizin 20, koji se održava 29. prosinca. Protivnik bi mu trebao biti Rampage Jackson...

VIDEO

Legendarni ruski borac Fjodor Jemjeljanenko uskoro bi se mogao vratiti u ring. On je posljednju borbu odradio u siječnju, a kako piše novinar Bruno Massami, povratak se očekuje na RIZIN-ovoj priredbi 29. prosinca. 

Protivnik bi mu trebao biti bivši UFC prvak u poluteškoj kategoriji Quinton Rampage Jackson

- Prema japanskim medijima, prema Nikkan Sportsu, Fjodor Jemjeljanenko bi mogao predvoditi Rizin 20, koji se održava 29. prosinca. Protivnik bi mu trebao biti Rampage Jackson. Još jedna opcija koja se nudila je bio meč protiv Josha Barnetta - napisao je Massami na svome Twitter profilu.

Dok se borba ugovara, jedan od najboljih boraca u povijesti odmara u BiH. Posljednji imperator u susjednu je državu stigao na poziv dugogodišnjeg poznanika, a s njim je doputovao i prijatelj Nikita Lušnikov, piše Fight Site. Jemjeljanenko je odmah po dolasku posjetio karate klub Rajko Crnobrnja Gligo iz Novog Grada, a potom se okušao na gradskoj plaži koja se nalazi na rijeci Uni. Dvojac je obišao i selo Prusci koje se proteže s padina planine Kozare.

Veliki ruski borac u siječnju je završio karijeru nokautom protiv Ryana Badera u borbi za Bellatorov pojas u teškoj kategoriji. Fjodor je pao nakon 35 sekundi iz prvog pravog udarca. To je bio njegov kraj. No barem je on tako rekao i tako su svi mislili. Ali jednostavno njegovo tijelo ne može bez borbi. Mnogi mu prigovaraju to što se i dalje bori jer je daleko od forme koju je imao u najboljim danima, no Rusa to previše ne dira. Njegova ljubav su borilački sportovi i tako će zauvijek ostati.

Fjodora se smatra najboljim borcem u povijesti, a njegova borba s Mirkom Filipovićem iz 2005. godine uvrštena je kao jedna od najboljih u povijesti. Rus je tada pobijedio nakon jednoglasne sudaca, no nikada nije došlo do njihovog revanša unatoč ogromnoj želji našeg borca, a nikad ni neće doći. Mirko se umirovio prije nekoliko mjeseci zbog moždanog udara, ali Fjodor se još ne predaje.

S karijerom je započeo 2000. godine pobjedom protiv Martina Lazarova, a ukupno je odradio 45 mečeva. Pobijedio je 38 puta i šest puta izgubio. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani