Obavijesti

Sport

Komentari 1

Leipzig i Atalanta remizirali, Mario Pašalić uzdrmao stativu

Leipzig i Atalanta remizirali, Mario Pašalić uzdrmao stativu
3

Gosti su poveli u 17. minuti golom Muriela, a izjednačio je Zappacosta pogodivši u 58. minuti vlastitu mrežu. Gvardiol je za RB Leipzig igrao do 73. minute, dok je Pašalić u gostujućem sastavu proveo 61 minutu

VIDEO

U prvom susretu četvrtfinala Europske lige RB Leipzig i Atalanta su odigrali 1-1, kod domaćina je nastupio Joško Gvardiol, a za momčad iz Bergama Mario Pašalić.

Gosti su poveli u 17. minuti golom Luisa Muriela, a izjednačio je Davidea Zappacosta pogodivši u 58. minuti vlastitu mrežu Joško Gvardiol je za RB Leipzig igrao do 73. minute, dok je Mario Pašalić u gostujućem sastavu proveo 61 minutu. Uzvratni susret je 14. travnja u Bergamu.

Bila je to odlična utakmica s dva gola, promašenim kaznenim udarcem, a još tri puta su igrači gađali okvir gola. Gosti su poveli u 17. minuti golom Luisa Muriela na asistenciju Davidea Zappacoste. Domaćin je mogao izjednačiti u 24. minuti, Andre Silva je pucao, no pogodio je lijevu stativu. Okvir gola pogodio je i Mario Pašalić u 44. minuti.

Europa League - Quarter Final - First Leg - RB Leipzig v Atalanta

Muriel je opasno zaprijetio i u 53. minuti, ali je Peter Gulacsi odlično obranio. Pet minuta kasnije njemački sastav je dobio sjajnu priliku za izjednačenje. Merih Demirel je napravio prekršaj u kaznenom prostoru, a sudac Michael Oliver pokazao na bijelu točku.

Andre Silva je izveo kazneni udarac, no Juan Musso je sjajno obranio. Međutim, u nastavku akcije je Leipzig ipak izjednačio, a autogol je zabio Davide Zappacosta koji je pokušao izbiti loptu nakon ubačaja iz kornera, no pogodio je vlastitu mrežu.

Europa League - Quarter Final - First Leg - RB Leipzig v Atalanta

Leipzig je mogao okrenuti rezultat u 82. minuti, ali je Dominik Szoboszlai nakon dobrog centaršuta u šesnaesterac, pogodio prečku.

Večeras su na rasporedu još tri utakmice, a sastaju se Eintracht Frankfurt - Barcelona, West Ham - Lyon, te Braga - Rangers.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu