Obavijesti

Sport

Komentari 26

Leo, sad ću im ja malo zabijati: Tri gola pa na vino s Messijem

Leo, sad ću im ja malo zabijati: Tri gola pa na vino s Messijem
7

U zadnje tri utakmice u La Ligi u kojima je Real primio pet ili više golova protivnik mu je bio, naravno, Barcelona (u svibnju 2009. godine bilo je 6-2, u studenom 2010. godine bilo je 5-0, a ovaj mjesec 5-1)

VIDEO

Ako ne računamo Lionela Messija, Luis Suarez je prvi igrač Barcelone koji je zabio Real tri gola u La Ligi od legendarnog Brazilca Romarija 1994. godine.

Barcelona je razbila Real za vikend 5-1.

- Pobjeda i tri impresivna gola, svaka čast - napisao je Messi na Instagramu uz fotografiju na kojoj sa Suarezom pije vino.

Barcelona je razbila Real na Nou Campu 5-1! Messi je bio ozlijeđen, ali to se na terenu nije pretjerano vidjelo. 

Suarez, Coutinho, Rakitić i društvo dominirali su većim dijelom utakmice i zasluženo pobijedili. Iako, Real je početkom drugog dijela pritisnuo, smanjio na 2-1 i pogodio stativu. Da je ta lopta koju je uputio Modrić ušla, tko zna kako bi se sve rasplelo.

Ovako je za Real ispalo - katastrofalno!

Tri gola zabio je Suarez i bacio Real na deveto mjesto ljestvice. To je nakon devet kola najgori Real u 17 godina jer je lošije plasiran nakon prvih devet utakmica bio samo u sezoni 2001./2002. (na 11. mjestu).

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

U zadnje tri utakmice u La Ligi u kojima je Real primio pet ili više golova protivnik mu je bio, naravno, Barcelona (u svibnju 2009. godine bilo je 6-2, u studenom 2010. godine bilo je 5-0, a sad 5-1). 

Poraz u El Clasicu i katastrofalan ulazak u sezonu koštat će posla trenera Reala Julena Lopeteguija, kojeg su španjolski mediji već proglasili bivšim.

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića