Obavijesti

Sport

Komentari 5

Leona: Dečki su me napali da moram biti odlična. Eh, sad da vidimo njih na Sljemenu...

Leona: Dečki su me napali da moram biti odlična. Eh, sad da vidimo njih na Sljemenu...

Ravnice mi uvijek dobro idu, na treningu sam uvijek među najbržima u tim dijelovima staze. Staza je bila dosta brza, imala je nekoliko zamki kada su se kolci otvarali, rekla je Leona

VIDEO

Konačno sam ovdje na Sljemenu povezala dvije dobre vožnje, nekoliko me grešaka koštalo boljeg vremena, ali ispalo je super, rekla je za HRT svoje prve dojmove Leona Popović nakon što je na Sljemenu ostvarila rezultat karijere.

Plasman karijere za Popović! Sjajna Vlhova ostvarila hat-trick
Plasman karijere za Popović! Sjajna Vlhova ostvarila hat-trick

Naša najbolja slalomašica osvojila je sedmo mjesto, nakon 14. mjesta u prvoj vožnji, te prvi put završila utrku među najboljih deset. Bolje od nje od hrvatskijh skijašica u prošlosti bile su samo Janica Kostelić koja je 2006. bez rukavice i štapa doskijala do trećeg mjesta te Ana Jelušić koja je 2007. drugim mjestom ostvarila rezultat karijere. 

- Ne pratim baš statistiku, drago mi je da sam napravila dobar rezultat ovdje i stvarno me to veseli. I to na Sljemenu s kojim nisam najbolji prijatelj, haha. Sad tek kreće uspon hrvatskog skijanja - rekla je najbolja hrvatska skijašica u ovom trenutku.

- Grešku sam napravila jer je bila rupa ispod kolca, puno je cura imalo problema. Dobila sam informaciju za to mjesto, ali krenula sam u to i nisam dovoljno odradila. Nekako sam se ipak uspjela izvući. Izgleda da sam ukrotila Sljeme.

Zagreb: Druga vožnja ženskog slaloma Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa

Na trećem prolazu prepolovila je zaostatak, ali u cilj je tada ušla kao drugoplasirana.

- Ravnice mi uvijek dobro idu, na treningu sam uvijek među najbržima u tim dijelovima staze. Staza je bila dosta brza, imala je nekoliko zamki kada su se kolci otvarali - rekla je Leona koja je na diobi 12. mjesta među najboljim slalomašicama svijeta s 95 bodova, više nego što ih je imala u cijeloj karijeri do sada.

- Dečki su me jučer na večeri napali da moram napraviti odličan rezultat. Sad sam im pokazala, tako da vidimo što će sad oni napraviti, haha. Ali sada treba biti konstantan, dobro trenirati i ostati fokusiran te popraviti rezultate. Slijedi Kranjska Gora pa noćni slalom u Flachauu. Dobro se osjećam cijelu sezonu, ne samo na ovoj utrci. Samopouzdanje je tu, tako da će sigurno i rezultati biti super. Uvijek se trudim dati svoj maksimum. Nekad to ispadne skijanje pod ručnom ili nešto slično, ali to nije slučaj. Nitko se ne želi tako skijati. Osjećam da bolje prenosim svoje trening-vožnje u utrku, bez nekog prevelikog respekta prema stazi ni prema drugim curama. 

Pobjednica Petra Vlhova osvojila je sljemensku krunu treći put zaredom. Ukupno četvrta njena pobjeda ove sezone u pet slaloma uz jedno drugo mjesto!

- Obožavam skijati ovdje na Sljemenu. Da, baš je nevjerojatno pobijediti tri puta zaredom. Moram čestitati i Mikaeli koja nije skijala 10 dana i ovdje je odvozila sjajno - rekla je snježna kraljica iz Slovačke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani