Obavijesti

Sport

Komentari 24

Leovac se i službeno vratio u Rijeku, Santini stigao u Osijek

Leovac se i službeno vratio u Rijeku, Santini stigao u Osijek
1

Šteta zbog prvenstva, otišao sam malo prerano i propustio naslov prvaka. Nadam se da ćemo i ove godine osvojiti barem jedan trofej, rekao je Marin Leovac koji se vratio u Rijeku - na posudbu

VIDEO

I ta je sapunica okončana, Marin Leovac novi je igrač Rijeke. Stigao je na posudbu do kraja sezone iz PAOK-a, uz mogućnost otkupa ugovora.

- Kao prvo, moram zahvaliti predsjedniku Miškoviću i cijeloj upravi, treneru Keku i stručnom stožeru. Ujedno, hvala svim ljudima u klubu na lijepom dočeku, kao da nisam ni otišao - rekao je za stranice Rijeke Leovac, koji je već nastupao u dresu Rijeke 64 puta uz četiri gola.

Upravo je on prvi postigao gol na novom stadionu Rujevica, u pobjedi protiv Lokomotive 3-1.

- Sretan sam što sam opet u Rijeci, ovdje sam proveo godinu i pol dana, možda i najljepši period u mojoj karijeri. Kao da sam došao kući. Šteta zbog prvenstva, otišao sam malo prerano i propustio naslov prvaka. Nadam se da ćemo i ove godine osvojiti barem jedan trofej - ustvrdio je Leovac koji je u dresu Rijeke osvojio Kup i Superkup.

Leovac je u Grčkoj imao godišnju plaću od 400.000 eura koju je Rijeka preuzela do kraja sezone, ali on se odrekao dijela, nagađa se i 100.000 eura, samo kako bi se vratio.

Venezuelac Aristoteles Romero iz Crotonea trebao bi također potpisati do kraja prijelaznog roka 15. veljače, ali bh. reprezentativac Srđan Grahovac još je jednom demantirao priče koje dolaze iz redova Rijekinih čelnika: da želi doći i da se čeka samo dogovor Rijeke i Astane.

- O Rijeci sam i ja čitao na nekim portalima i to je to. Upravo čitam jednog od njih da trener nije računao na mene u sezoni gdje sam za devet mjeseci odigrao skoro 40 utakmica, postigao osam golova i tri asistencije! Imam još dvije godine ugovora sa Astanom i spremam se za utakmicu protiv Sportinga iz Lisabona u Europskoj ligi - rekao je Grahovac za Oslobođenje.

Osijek je, pak, doveo pojačanje na golu. Krševan Santini, golman Intera koji je nosio broj 10 na leđima, stiže kao rezerva prvom golmanu Marku Malenici jer je Marijan Antolović ozlijeđen. A Zaprešićanima će među stative, također kao rezerva, stati Mladen Matković iz Cibalije.

- Želim zahvaliti Interu i to nije prigodna floskula. Drago mi je što sam pristupio zdravoj sredini kakva je Osijek, ali istodobno i žao što napuštam Inter. Hvala klubu, stručnom stožeru, suigračima  i direktoru Branku Laljku. Inter mi je po drugi put ukazao povjerenje, a sada mi omogućio ovaj transfer. Tijekom prošle jeseni osjećao sam obiteljsku atmosferu, momčad su krasili zajedništvo i harmonija. Sve to očitovalo se u dobrim rezultatima - rekao je Santini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom