Licitacija za Perišića: Borba se vodi između PSG-a i Uniteda | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 3

Licitacija za Perišića: Borba se vodi između PSG-a i Uniteda

Licitacija za Perišića: Borba se vodi između PSG-a i Uniteda
1

Sportski direktor Intera na turneji je po Europi gdje pregovara o Ivanu Perišiću s potencijalnim kupcima. Kao najistaknutije nove destinacije hrvatskog krilnog napadača spominju se PSG i Manchester United

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić (28) nalazi se na izlaznim vratima Intera i karijeru bi mogao nastaviti u Manchester Unitedu ili Paris St. Germainu.

Prema pisanju talijanskih medija sportski direktor kluba Piero Ausilio nalazi se na 'mini-turneji' po Europi kako bi otkrio tko najviše nudi za hrvatskog reprezentativca.

Ausilio je ovoga tjedna razgovarao s čelnicima PSG-a, potom je otputovao u Manchester na novu rundu pregovora s vodstvom 'crvenih vragova'.

Talijani tvrde kako je PSG opasno zagrizao za Perišićeve usluge, a osim novca Francuzi nude i igrače. Interu su najzanimljiviji argentinski krilni igrač Angel Di Maria, poljski veznjak Grzegorz Krychowiak, te brazilski branič Marquinhos.

Međutim, nije tajna kako Mourinho obožava hrvatsko krilo. Portugalski stručnjak je nedavno doputovao u Zagreb kako bi nagovorio Perišića na prelazak u United. Nagađa se kako je Mourinho spreman platiti čak 60 milijuna eura odštete za usluge hrvatskog igrača.

Perišić je 2015. godine iz Wolfsburga prešao u Inter, potpisavši ugovor do ljeta 2020. Talijanski klub je tada platio 20 milijuna eura odštete, a sada bi mogao zaraditi tri puta više.

Ukoliko se ostvari transfer u Manchester United, Perišić bi postao najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti. Do sada je najveća odšteta plaćena za Matea Kovačića, Real Madrid je za njega Interu platio 31 milijun eura. Slijedi Luka Modrić, čija je odšteta prilikom prelaska iz Tottenhama u Real Madrid iznosila 30 milijuna eura.

Zanimljivo, Ausilio je u veljači ove godine izjavio kako Inter nema namjeru ovog ljeta prodati Perišića.

- Perišić je dio velikog projekta i ne želimo prodavati naše najbolje igrače. Ne možemo ni zamisliti Inter bez njega, a mislim da ni Perišić nema namjeru otići - kazao je tada Ausilio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Dinamo kupuje igrača iz Australije?
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Dinamo kupuje igrača iz Australije?

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Hrvatska - Španjolska 0-3: Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal
TEŽAK PORAZ

Hrvatska - Španjolska 0-3: Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal

Nestrpljivo smo iščekivali prvu utakmicu na Euru pa doživjeli bolno prizemljenje. Španjolska nas je razbila 3-0 golovima Morate, Ruiza i Carvajala. Sve smo primili u prvom poluvremenu, a u nastavku je Petković promašio penal