Obavijesti

Sport

Komentari 1

Liga prvaka na Poljudu: Gdje gledati Hajduk protiv Šahtara

Liga prvaka na Poljudu: Gdje gledati Hajduk protiv Šahtara
5

"Atletico je lani bio individualno i natjecateljski jači, međutim Šahtar ima jako dobru školu nogometa, jako dobro se poznaju i bit će to jednako težak suparnik kao Atletico, ako ne i teži" - kaže Marijan Budimir.

VIDEO

Juniori Hajduka u srijedu na Poljudu igraju play-off fazu ovogodišnje Lige prvaka mladih protiv ukrajinskog Šahtara. Drugi je ovo uzastopni plasman Hajdukovih juniora u ovu fazu Lige prvaka mladih, prošle godine ih je izbacio madridski Atletico tek nakon izvođenja kaznenih udaraca. Susret započinje u 18:00 sati, a za sve koji ne mogu na Poljud susret će prenositi Arena Sport 1 i Hajdukov kanal Digital TV.

Uoči susreta trener seniorske momčadi Ivan Leko kazao je kako će u dogovoru s trenerom juniora Marjanom Budimirom osloboditi obaveza nekolicinu mladih igrača kako bi pomogli vršnjacima da izbore plasman među osam najboljih europskih momčadi.

- Ovo je jako važno za klub i mi smo u svakodnevnoj komunikaciji, tako da ćemo napraviti sve što je potrebno da im pomognemo – kazao je Ivan Leko.

No unatoč njegovoj najavi Budimirova momčad neće nastupiti u najjačem sastavu.
- Od idealne postave nedostaje nam pet – šest igrača, dvojac Prpić i Pukštas su u prvoj momčadi, što nam je svima u klubu cilj, Đolonga ima kartone, ozlijeđen je Šemiga, dok Sigur nema pravo nastupa. Nažalost nećemo moći računati na njih, međutim, oni koji budu igrali bit će spremni odgovoriti svim zahtjevima koje pred njih postavimo. Pripreme nisu bile idealne jer nismo mogli igrati s protivnicima koji bi preslikao igru Šahtara. Igranjem sa seniorima dobili smo fizičku komponentu, ali tehničku nismo mogli dobiti. Unatoč svemu nadam se prolazu... - kazao je Budimir, svjestan težina zadatka koji stoji pred njegovom momčadi.  

Juniori Hajduka neće igrati u osmini finala Lige prvaka mladih. Madridski Atletico slavio na Poljudu nakon jedanaesteraca

- Opet nas čeka jako težak suparnik, rekao bih da je Atletico bio individualno i natjecateljski jači, međutim Šahtar ima jako dobru školu nogometa, jako dobro se poznaju i bit će to jednako težak suparnik kao Atletico, ako ne i teži. Šahtar je jak u posjedu lopte, imaju jako dobre mehanizme, igraju kao seniori, mjesec dana su proveli skupa u Turskoj, igrali su dosta jakih utakmica i žele otići daleko. Što reći o klubu koji mladog igrača proda za 100 milijuna eura u Chelsea... Međutim i mi imamo svoje adute i želje, nadamo se da će svi gledatelji koji dođu na Poljud vidjeti dobar Hajduk i naš prolaz. Bit ćemo spremni, dobro smo ih proučili i imamo plan za sve faze igre – zaključio je Budimir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače