Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Lija' Jose: Nitko u Realu ne smije namjerno zaraditi karton

'Lija' Jose: Nitko u Realu ne smije namjerno zaraditi karton
3

U Real Madridu provode 'čistke' kartona. Xabi Alonso mogao bi namjerno zaraditi kaznu kako bi ga suspenzija zbog kartona stigla susret prije derbija s Barcelonom

VIDEO

Trener španjolskog nogometnog kluba Real Madrid, Jose Mourinho, na sebi je svojstven način izjavio da Xabi Alonso neće namjerno zaraditi žuti karton u susretu protiv Atletica kako bi suspenziju odradio utakmicu prije derbija s Barcelonom.

Xabi Alonso je u dosadašnjem djelu Primere sakupio četiri žuta kartona što znači da bi eventualni peti, u susretu protiv Atletico Madrida, značio suspenziju za utakmicu pred "el clasico" (Sporting Gijon). Prošle sezone upravo su Xabi Alsonso i Sergio Ramos bili pod povećalom zbog, navodno, namjernih žutih kartona u grupnoj fazi Lige prvaka kako bi u nokautu bili "čisti". Mourinho je na konferenciji za novinare odbacio mogućnost da bi Xabi Alonso mogao ponoviti nešto slično ove subote.

- On neće sutra zaraditi žuti karton jer nam je svaka utakmica važna, a uostalom igrači Reala su jedini koji ne smiju namjerno zaraditi žuti – sarkastično je reako Mourinho.

- Xabi nam je jedan od najbitnijih igrača i zato igra toliko puno minuta. On daje ravnotežu momčadi. Već sam razgovarao s njime da ćemo se nakon njegove karijere ponovno sresti, i to kao treneri s obzirom da ja namjeravam voditi momčadi još 30-ak godina – izjavio je Portugalac.

Od ostalih vijesti vezanih za utakmicu protiv Atletica, Mourinho je otkrio da Brazilac Kaka sigurno neće zaigrati, ali i da je samo pitanje vremena kada će ponovno na travnjak.

- Kaka neće igrati, ali će biti s nama vrlo uskoro na terenu. Ima neugodnu ozljedu i još uvijek osjeća malu bol u nozi. Trenutno radi po posebnom programu, međutim očekujem ga s ostatkom momčadi u utorak – zaključio je karizmatični Portugalac.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana