Obavijesti

Sport

Komentari 34

Liječnici spasili još jedno srce: Senegalac se srušio na treningu

Liječnici spasili još jedno srce: Senegalac se srušio na treningu

Želim poručiti svojoj obitelji, prijateljima i navijačima da sam dobro. Hvala vam na podršci, napisao je Babacar kojemu je u posjet u bolnici stigao Juventusov Merih Demiral

Velike trenutke životne neizvjesnosti doživio je Khouma Babacar (28), igrač Sassoula na posudbi u Alanyasporu, koji se tijekom treninga u turskom klubu najednom srušio na teren. Srećom, brzom reakcijom liječničke službe Babacar je ostao van životne opasnosti.

Prvi pregledi u bolnici potvrdili su da je u pitanju bilo srce, Senegalac je doživio grčenje srčanog mišića, a da je sada sve u redu, potvrdio je i sam na društvenim mrežama.

- Želim poručiti svojoj obitelji, prijateljima i navijačima da sam dobro. Hvala vam na podršci - napisao je napadač kojemu je u posjet u bolnici stigao Juventusov Merih Demiral, njegov bivši suigrač u Sassuolu koji je također igrao u Alanyasporu.

Babacar će ostati na daljnjim pretragama, a riječ je o nogometašu koji je u Italiji igrao za Fiorentinu, Padovu, Modenu, Sassuolo i Lecce, a u Španjolskoj i za Racing. Prošle je sezone zabio sedam golova u 19 utakmica, dok ima i tri nastupa za Senegal.

Serie A match Lazio vs Lecce.Olimpic Stadium.Rome (Italy), November 10th, 2019