Obavijesti

Sport

Komentari 2

Lino Červar: Ivana Balića ću čekati do samoga kraja

Lino Červar: Ivana Balića ću čekati do samoga kraja
5

Lino Červar nada se kako će najbolji svjetski rukometaš biti spreman za nastup na Svjetskom prvenstvu. Ako treba čekat će ga do kraja

VIDEO

Svih 15.200 besplatnih ulaznica za otvaranje Arene planulo je još u ponedjeljak i to je najbolji znak koliko su ljudi željni rukometa, rekao je Zoran Gobac i dodao:
- Ovime počinje velika fešta rukometa, u isto ćemo vrijeme koncertom otvoriti dvoranu u Splitu, a u nedjelju je otvaranje u Osijeku.
A raspoloženje izbornika Line Červara još uvijek određuje zdravstveni karton ponajboljeg svjetskog rukometaša Ivana Balića...
- Želio bih da nam se Ivano potpuno spreman priključi na završnim pripremama 2. siječnja u Splitu. On je tu s nama, no nećemo ga forsirati - rekao je Červar i dodao:
- Čekat ću ga do samoga kraja.
Optimističniji je bio liječnik reprezentacije, dr. Mladen Miškulin.
- Ivano cijelo vrijeme trenira dozirano. Nije nespreman, održava formu, ali treba vidjeti koliko može pod punim opterećenjem.
Vrijeme nije saveznik našim rukometašima, prvi dio priprema odradit će u Zagrebu bez igrača iz Njemačke i Španjolske, a završnica slijedi od 2. siječnja kada se svi reprezentativci okupljaju u Splitu gdje će do početka SP-a odradit dvadesetak treninga.
- Najvažnije je da igrače osvježim fizički i psihički. Nadam se samo da će nas ozljede zaobići. Znam samo da će moji igrači ostaviti srce na terenu, da će u svakoj utakmici dati sve od sebe kako ne bi razočarali navijače - obećao je Červar.

OTVARANJE DVORANA U ZAGREBU I SPLITU BIT ĆE PRAVI SPEKTAKL
U istoj ćemo večeri spojiti sjever i jug Hrvatske, Arenu Zagreb otvorit ćemo utakmicom s Rusima, a Spaladium Arenu u Splitu velikim koncertom, rekao je Zoran Gobac. Rukometnu feštu u Areni nastupom će začiniti i Lana Jurčević, a u Splitu će među ostalima pjevati i Oliver Dragojević i Toni Cetinski uz orkestar i zbor HNK Split.

U SUBOTU POSEBAN REŽIM PROMETA PREMA ARENI ZAGREB
Gledatelji će do Arene moći stići samo organiziranim autobusnim prijevozom od zagrebačkog Velesajma, gdje je osiguran besplatni parking.
- Karte su numerirane, svaki gledatelj ima svoje mjesto u dvorani, svoj broj u garderobi i nema potrebe za gužvom. Dvorana je otvorena od 18 sati - kaže Mihael Vrga zadužen za sigurnost.

PROTIV RUSA I U NEDJELJU NA OTVARANJU DVORANE U OSIJEKU
Hrvatske rukometaše ovog vikenda očekuje dvostruki program, nakon subotnjeg otvaranja Arene Zagreb reprezentativci odlaze u Osijek, gdje će u nedjelju, također utakmicom protiv Rusije, otvoriti novu dvoranu Gradski vrt.
- Možda rezultat i nije važan, no svaka je pobjeda dobra za samopouzdanje - rekao je Igor Vori.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'