Obavijesti

Sport

Komentari 20

Litva pokradena, izbornik na presici urlao: To je je*ena šala

Litva pokradena, izbornik na presici urlao: To je je*ena šala
2

I umjesto da se Litvi dosude dva poena i da povede, Nando de Colo zabio je u sljedećem napadu za +3, a u zadnjih 15 sekundi Litva nije zabila za produžetak. I Francuzi su otišli u četvrtfinale, a Litva će - kući

VIDEO

Igrala se posljednja minuta u Nanjingu, Francuska je prosula vodstvo od 17 razlike koje je imala početkom drugog poluvremena, Jonas Valančiunas kod 76-75 za Francusku šutirao je drugo slobodno bacanje, lopta je skakala po obruču, vjerojatn bi i ušla, a onda ju je s istog maknuo Rudy Gobert. I pritom dirao i obruč i mrežu. 

Međutim, to suci nisu vidjeli. Niti su htjeli. Jer u protivnom bi se konzultirali s video-tehnologijom koju u Kini koriste više kad ne treba i nije potrebno nego kada jest. I onda, kada se lomi, kada cijela dvorana vidi očito, oni nisu.

I umjesto da se Litvi dosude dva poena i da povede, Nando de Colo zabio je u sljedećem napadu za +3, a u zadnjih 15 sekundi Litva nije zabila za produžetak. I Francuzi su otišli u četvrtfinale, a Litva će - kući.

Basketball - FIBA World Cup - Second Round - Group L - France v Lithuania

- Suci su odlučili drugu utakmicu zaredom. Australcima su pustili da igraju ragbi protiv nas, sad nismo mogli ni u kontakt. Ovo je je*ena šala, a ne košarka! Zašto imaju VAR? Ne trebate biti pametni, zaustavite igru, pogledajte snimku što se dogodilo - kiptio je izbornik Litve Dainius Adomaitis.

- Ovi igrači žrtvuju cijelo ljeto, dva su mjeseca bez obitelji, ne primaju ništa. Veliki respekt prema njima, ali netko ne respektira igru. Ovo je je*ena šala - ponovio je još jednom udarivši šakom o stol.

A Litva je od zid. Sudački zid. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener