Obavijesti

Sport

Komentari 29

Livaja i hajdukovci od srijede u pogonu, na pripremama igrat će i protiv njemačkog velikana...

Livaja i hajdukovci od srijede u pogonu, na pripremama igrat će i protiv njemačkog velikana...

Biuka želi Atalanta, na izlaznim vratima je i Čolina, a klub bi mogao napustiti i Sahiti. Hertha želi Krovinovića, zainteresiranih ima i za Mlakara, ali Hajduk ih ne želi prodavati dok ne završe kvalifikacije za Europu

VIDEO

Austrijski Bad Waltersdorf godinama je bio baza Arsenala tijekom mandata Arsenea Wengera, a vrlo vjerojatno po nalogu legendarnog Bore Primorca koji je čak 21 godinu bio pomoćnik velikom Francuzu, ovog ljeta će tamo Valdas Dambrauskas upregnuti svoje igrače i brusiti ih za novu sezonu u kojoj će se Hajduk boriti za naslov prvaka, Kup, ali i grupnu fazu Konferencijske lige.

Pokretanje videa...

vatromet na rivi 00:18

U srijedu na Poljudu litavski trener obavit će prozivku pa i krenuti s pripremama za novu sezonu, a nakon nekoliko dana u Splitu, preselit će se na dvotjedne pripreme u Austriju. 'Bili' će odraditi i četiri prijateljske utakmice. 

Protiv Cluja će igrati 25. lipnja, a četiri dana kasnije idu na megdan velikom HSV-u. Bit će to i repriza legendarnog četvrtfinala Kupa prvaka iz 1980. kada su Nijemci slavili pa na kraju i osvojili naslov. Prvog dana srpnja Hajduk će igrati protiv Genta, a pripreme u Austriji zaključit će utakmicom protiv mađarske Kišvarde.

Splićani će sezonu otvoriti 9. srpnja kada ih na Maksimiru čeka Superkup protiv Dinama. HNL će otvoriti 16. srpnja u Puli kod Istre, a europski put započet će 2. kolovoza u trećem pretkolu Konferencijske lige. 

Split: Stadion Poljud, Hajduk je poveo 3:1 na domaćem terenu

I ove godine moglo bi biti prometno na Poljudu što se tiče rubrike dolazaka i odlazaka. Pitanje je koga će sve Dambrauskas imati na raspolaganju na pripremama. Ferru je istekla posudba, Hajduk ga želi ostaviti na još godinu dana, ali njegova je želja zaigrati u Ligi petice pa je velika vjerojatnost da će se vratiti u Benficu. I dalje nije poznata sudbina Nikole Katića. Splićani imaju pravo otkupa od Rangersa, ali pitanje je hoće li to i napraviti. Lovre Kalinić član je Aston Ville, želi ostati na Poljudu, a ovih dana pokušat će isposlovati raskid ugovora. 

Split: Stadion Poljud, Hajduk je poveo 3:1 na domaćem terenu

Glavni eksponat u izlogu je Stipe Biuk za kojeg je zainteresirana Atalanta, na izlaznim vratima je i David Čolina, a u slučaju dobre ponude klub bi mogao napustiti i Emir Sahiti. Hertha želi Krovinovića, zainteresiranih ima i za Mlakara, ali Hajduk ih ne želi prodavati dok ne završe kvalifikacije za Europu. 

Derbi Dinama i Hajduka u zadnjem kolu HNL-a

Što se tiče dolazaka, lakše je doznati tko će biti novi papa, nego doći do neke informacije. Sportski direktor Nikoličius radi sve u velikoj tajnosti, otkako je došao, rijetko kada iscuri ime igrača kojeg želi Hajduk pa možemo samo nagađati. No, obzirom na sjajne prijašnje prijelazne rokove, navijači nemaju razloga ne vjerovati mu. Kako god, bit će ovo još jedna zanimljiva sezona na Poljudu u kojoj je cilj osvojiti naslov prvaka nakon 18 godina, ali i domoći se skupine Konferencijske lige. Osvajanje Kupa bilo je, nadaju se navijači, samo uvertira u nešto veliko. 

OVDJE KUPI PPV I GLEDAJ FNC 6! Vaso Bakočević, Satoshi Ishii, Ivan Vitasović i ostale regionalne megazvijezde gledajte na 24sata PLUS+!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...