Obavijesti

Sport

Komentari 171

Livaja: Želja mi je završiti karijeru u Hajduku, a ako smo dobili Dinamo, možemo i PAOK

Livaja: Želja mi je završiti karijeru u Hajduku, a ako smo dobili Dinamo, možemo i PAOK

Svi pričaju o onome što se dogodilo u Ateni, ali ja to sada ne želim komentirati. Jednostavno ću reći da je to jako loše za nogomet, jako loše općenito, rekao je Livaja za grčke medije

VIDEO

Marko Livaja opet je čarobirao s loptom i pokazao djelić svoje nepresušne klase. Prvo je fenomenalno servirao loptu Mlakaru koji je promašio zicer pa je u drugom poluvremenu s 25 metara, iz teške pozicije, pogodio stativu. Ni on sam nije realizirao zicer, ali bio je napast za igrače PAOK-a svih 90 minuta. Izgarao je od želje i borio se za svaku loptu, pomagao obrani. Svim silama želi ispuniti želju navijača i odvesti Hajduk u Konferencijsku ligu.

Pokretanje videa...

hajduk 00:32

Splićani su u četvrtak remizirali s PAOK-om (0-0) na Poljudu u trećem pretkolu Konferencijske lige, a 17. kolovoza čeka ih uzvrat u grotlu Toumbe. Naravno, u fokusu grčkih novinara bio je Marko Livaja, bivši napadač AEK-a, a nakon utakmice dao je veliki intervju za grčki MetroSport. 

- Zaslužili smo zabiti gol, ali to je nogomet. Znali smo da je PAOK dobra momčad, čvrsta i organizirana, da će to pokazati i u atmosferi koju mi imamo ovdje, kao što ćemo i mi pokazati naše pravo lice u atmosferi na njihovom stadionu. Situacija je neizvjesna, 50-50, ali vjerujem da imamo šanse proći dalje. Imamo mnogo igrača s iskustvom, koji su igrali u inozemstvu, koji poznaju atmosferu na europskim utakmicama. Najvažnije je obratiti pažnju na prvih dvadesetak minuta i onda će biti lakše. U svakom slučaju možemo igrati bolje nego na našem stadionu  - kazao je Livaja i dodao:

Susret Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige

- Možda nismo zabili na Poljudu, ali možda ćemo tamo imati priliku. Želimo pobjedu, ove smo sezone već pobijedili na teškom terenu u Zagrebu, vjerujem da to možemo ponoviti - rekao je Livaja. 

Livaji ogled s PAOK-om nije bio prvi, bila mu je to ukupno jedanaesta utakmica protiv grčke momčadi, prva u dresu Hajduka, preostalih deset je odigrao kao igrač AEK-a. Jednako tako igrao je i protiv momčadi koje je vodio Razvan Lucescu.

- Poznajem nekoliko igrača PAOK-a, kad imam vremena pogledam i grčko prvenstvo, protiv nekih sam i igrao i znam da imaju iskustva, znaju pobjeđivati, ali imamo i mi iskusnu momčad. Ne želim spominjati konkretna imena, ali oni imaju jako dobrog trenera i jako dobru momčad.

Susret Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige

PAOK je želio dovesti Livaju prije nego li se on vratio u Hajduk, ali srce je odabralo Split. 

- Ne želim odgovoriti na to pitanje jer sam sretan ovdje. Kod svoje kuće sam, imao sam puno ponuda prije nego što sam došao u Hajduk, kad sam otišao iz AEK-a, ali sam osjetio da je došlo vrijeme da se vratim i pomognem ovoj momčadi. Sada stvari idu jako dobro, ne želim razmišljati o budućnosti, razmišljam i završiti karijeru ovdje jer Hajduk je ono što se zove prva ljubav. Također se želim zahvaliti AEK-u jer mi je pomogao da se razvijam kao nogometaš, igrao sam 4,5 godine i imam jako lijepe uspomene odande – kazao je Livaja i dodao:

Susret Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige

- Ja sam prije svega navijač Hajduka, drago mi je da mogu pomoći na terenu, na ovom području od kada se rodiš ti si navijač Hajduka.

Tučnjavu navijača AEK-a i Dinama u Ateni nije htio komentirati. 

- Svi pričaju o onome što se dogodilo u Ateni, ali ja to sada ne želim komentirati. Jednostavno ću reći da je to jako loše za nogomet, jako loše općenito.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 171
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...