Sport

Komentari 75

Livaja: Znam što značim ljudima u Splitu. Svima izlazim u susret!

Livaja: Znam što značim ljudima u Splitu. Svima izlazim u susret!

Zanimljivo iskustvo. Žao mi je što smo ispali, ali drago mi je sam nastupio na humanitarnom turniru s ovakvim imenima. Malo je čudno na parketu, malo je drugačije, ali bilo mi je odlično, rekao je Biuk

Antique, koji predvodi Marko Livaja, ispao je u polufinalu malonogometnog turnira "Četiri kafića", no organizatori nisu ni za što htjeli zakinuti splitsku publiku pa će Hajdukov as igrati i u finalu, za obje momčadi!

- Drago mi je što smo napunili dvoranu i najvažnije da se svi dobro zabavljaju i da sve prođe u miru. Dosta je kvalitetnih igrača, ovdje igram svake godine, imena su sve bolja - rekao je Livaja.

Split: Polufinalna utakmica malonogometnog turnira "Četiri kafića", Vivas - Antique

Livaja je stigao na Poljud u veljači ove godine te se ubrzo prometnuo u glavnog igrača, lidera. Ponajprije zahvaljujući njemu, Hajduk je uoči nastavka prvenstva u igri za oba trofeja (prvenstvo i Kup). Split je obuzela totalna 'livajamanija'. I danas su nakon polufinala djeca pohitala po sliku i autogram svog najdražeg igrača.

Split: Atmosfera na malonogometnom turniru "Četiri kafića"

- To je takav grad. Svjestan sam što ljudima značim i svima izlazim u susret - zaključio je Livaja.

Svoje viđenje dao je i mladi Stipe Biuk, kojemu je ovo bio debi na "Četiri kafića". Zabio je 'bili tić' za svoju momčad, koja je na koncu izgubila s 3-2.

- Zanimljivo iskustvo. Žao mi je što smo ispali, ali drago mi je sam nastupio na humanitarnom turniru s ovakvim imenima. Malo je čudno na parketu, malo je drugačije, ali bilo mi je odlično. Roko Šimić? Bio je odličan, to je njegov posao i on je svoje ispunio. Je li Livaja bolji na malom nogometu ili velikom? Dominantan je na oba - zaključio je mladi Biuk.

Split: Polufinalna utakmica malonogometnog turnira "Četiri kafića", Vivas - Antique

 

Najčitaniji članci