Obavijesti

Sport

Komentari 108

Kruže glasine o sukobu u svlačionici Hajduka. Livaja: Znam da lažu od ljubomore

Kruže  glasine o sukobu u svlačionici Hajduka. Livaja: Znam da lažu od ljubomore

Kako bi zaboravili na poraz od Gorice i brojne probleme, igrači Hajduka su u srijedu navečer otišli na zajedničku večeru. Bili su tu svi igrači i članovi stožera te predsjednik Lukša Jakobušić

VIDEO

Navijači Hajduka su nakon prvih pet kola živjeli u idili. Splitski klub bio je u nizu od pet pobjeda, euforija je zahvatila cijelu Dalmaciju, a klub je plovio na tim valovima. No, dovoljan je jedan kamenčić kako bi se stroj poremetio, a taj kamenčić bila je Istra. Prije dva tjedna je na Poljudu srušila Hajduk 1-0, a taj poraz produbio je krizu. Splićani su u 8. kolu izgubili na gostovanju kod Gorice (2-1).

Pokretanje videa...

Torcida nakon Gorica - Hajduk 2-1 01:14

Razljutilo je to hajdučki puk i razgolitilo mane momčadi Ivana Leke. Hajduk je protiv Gorice izgledao bezidejno i nezainteresirano, razočarao je i Marko Livaja, a pojavile su se i glasine o narušenim odnosima među igračima i sukobima u svlačionici.

Kako bi zaboravili na poraz od Gorice i brojne probleme, igrači Hajduka su u srijedu navečer otišli na zajedničku večeru. Bili su tu svi igrači i članovi stožera te predsjednik Lukša Jakobušić. Livaja je objavio fotografiju.

- I ne dam da mi ljudi govore, znam da lažu od ljubomore - piše u opisu fotografije, uz hashtag 'prgava familija', što je očito reakcija na napise o sukobu u svlačionici.

Gorica i Hajduk sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a

Hajduk je i dalje prvi na ljestvici, ali Dinamo ima utakmicu manje. Leko mora pod hitno nešto promijeniti kako bi zaustavio pad svoje momčadi koja izgleda bezglavo i nemoćno, a možda je i ova večera put ka tome. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...