Obavijesti

Sport

Komentari 5

Livaković otkrio: Pričao sam s Modrićem uoči transfera u Fener

Livaković otkrio: Pričao sam s Modrićem uoči transfera u Fener

Fenerbahče se istaknuo iz nekoliko razloga. Bio sam impresioniran klupskim planovima, njihovom posvećenošću uspjehu i strašću za igrom, rekao je Livaković zašto je izabrao turskog velikana

VIDEO

Prije godinu dana bio je jedan od najboljih golmana na Svjetskom prvenstvu u Katru. Bili su to dani kada je cijela Hrvatska živjela kao u bajci. Briljirao je protiv Japana i Brazila i odveo nas u polufinale Mundijala. Na kraju smo se okitili broncom.

Pokretanje videa...

Trening uoči utakmice s Latvijom 01:13

Brojni klubovi su ga htjeli dovesti, ali Dominik Livaković je na ljeto na kraju otišao u Fenerbahče koji ga je dobio ispod cijene. Dinamo je zaradio tek 6,6 milijuna eura.

'S Modrić sam pričao uoči transfera u Fenerbahče'

Golman 'vatrenih' je tako nakon sedam godina i 293 nastupa napustio Maksimir, a u intervjuu za turski Sporx je pričao o transferu i proteklom razdoblju u novom klubu. Bio je to apsolutni pogodak. Postao je miljenik navijača u kratkom roku i sprijateljio se s Edinom Džekom i Dušanom Tadićem.

KATAR 2022 -Krenulo izvođenje penala

- Transferi su jedna od najvažnijih odluka u karijeri igrača. Bilo mi je važno razmotriti sve aspekte prije no što povučem potez. Što se tiče Dinama, jako poštujem klub i važnu ulogu koju je igrao u mom razvoju kao igrača. Dinamo je poštovao moju želju da igram za Fenerbahče - rekao je Livaković. 

KATAR 2022 - Livaković odveo Hrvatsku u četvrtfinale Svjetskog prvenstva

Otkrio je i što su mu rekli suigrači iz reprezentacije nakon potpisa za Fener.

- Bili su jako sretni, skoro su mi svi poslali čestitke. Razgovarao sam s Lukom Modrićem prije transfera. Modrić je rekao: 'Fenerbahče bi bio odličan za tebe. To je vrlo velik klub s ciljevima i bogatom poviješću.' Luku poznajem dugo i jedan je od mojih najbližih prijatelja - kazao je Livi.

Atena: Utakmica AEK i Dinamo u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka

Zašto je odabrao baš Fenerbahče?

- Fenerbahče se istaknuo iz nekoliko razloga. Bio sam impresioniran klupskim planovima, njihovom posvećenošću uspjehu i strašću za igrom. Ideja da igram pred navijačima Fenerbahčea bila mi je privlačna. Naš cilj je biti na vrhu i boriti se za prvenstvo. Nedvojbeno postoji pritisak da osvojimo prvenstvo, ali koristimo ga kao motivaciju. Fokusiramo se na svaku utakmicu, uvijek ciljamo na najbolje rezultate. Pokušat ćemo ostvariti ciljeve ovim pristupom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"