Obavijesti

Sport

Komentari 43

Kapetan Vučkić riješio Radnički, Rijeka opet netaknute mreže

Kapetan Vučkić riješio Radnički, Rijeka opet netaknute mreže
5

Rijeka je u petak sa 6-0 pobijedila slovenskog drugoligaša Brinje, od ponedjeljka je u Kranjskoj Gori gdje je (uz live stream na našem portalu) danas s 1-0 pobijedila srpski Radnički 1923 iz Kragujevca

VIDEO

Imamo Rijeku na riječki pogon, najavio je Robert Palikuča pa prije tjedan dana predao momčad Draganu Tadiću i njegovim asistentima Faustu Budicinu i Radomiru Đaloviću.

Ta Rijeka na riječki pogon je danas, na dan kad se prisjećamo prerano otišlog Gorana Brajkovića, odigrala drugu utakmicu ljetnih priprema, u tradicionalnoj ljetnoj bazi s 1-0 pobijedila srpskog prvoligaša Radnički 1923 iz Kragujevca, a live stream ste mogli gledati na portalu 24sata.

GLEDAJTE UŽIVO: Rijeka - Radnički

Početak je kasnio zbog proloma oblaka i grmljavine koji su sat vremena zalijevali Kranjsku Goru i parali nebo nad bajkovitim slovenskim krajem, a utakmicu su pratili i mladi nogometaši, sudionici Ljetnog kampa HNK Rijeka.

Rijeka - Radnički 1923 1-0

Strijelac 1:0 Vučkić 45' +2.

KRANJ Glavni sudac Marko Podgoršek, pomoćnici Antolič i Gerkman.

Rijeka (3-5-2): Zlomislić - Galešić, Krešić. Pavlović - Bušnja, Alvarez, Selahi, Vrančić, Vukčević - Karrica, Vučkić (još su igrali: Labrović, Nwolokor, Bodetić, Braut, Liber, Lepinjica, F.Dujmović, Hodža, Solano, Jurišić, Stanić, Coupland, I.Smolčić i M.Frigan). Trener: Dragan Tadić.

Radnički 1923 Kragujevac: Leković, Janković, Stoiljković, Ivanović, Cvetinović, Kovačević, Krajišnik, Milisavljević, Tomić, Maksimović, Mirić (još su igrali: Raičević, Varjačić, Blagojević, Miličić, Vidović, Tomović, Brnović, Kovačević, Kai Gur, Ubiparip i Jovanović). Trener: Dejan Joksimović.

Nakon prvotne odgode od 15 minuta, nakon samo 18 minuta igre uslijedila je nova 10-minutna pauza zbog ukazivanja pomoći Niki Galešiću (21) i jednom kragujevačkom igraču koji su se sudarili glavama pa su nakon poduže pauze obojica odvezeni u ambulantu na šivanje.

Prve informacije ne govore o težim ozljedama. Umjesto Galešića u riječki stoperski tercet stao je Ivan Lepinjica.

Rijeka je povela nakon sjajne španjolsko-bosansko-slovenske akciju u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Pablo Alvarez presingom je uzeo loptu Srbijancima, Mario Vrančić krasno ju 'podvalio' loptu iza leđa protivničke obrane, a kapetan Haris Vučkić izbjegao zaleđe pa s 13-14 metara ljevicom pogodio donji lijevi Lekovićev kut za riječko vodstvo 1-0.

U nastavku smo vidjeli brojne izmjene na obje strane, golova nije bilo, ali Rijeka je (baš kao kroz cijelu utakmicu) bila dominantniji i daleko opasniji protivnik. U 'bijelom' taboru radovi na stvaranju igre i momčadi još su debelo u tijeku, ozbiljni protivnici tek dolaze no...

Dvije pripremne tekme, niti jedan primljeni gol (i to s igračem manje zadnjih 20 minuta jer je Lepinjica dobio drugi žuti), brojne stvorene prigode i sve čvršća obrana. Šteta jedino zbog Galešićeve ozljede, nadajmo se kako mladi stoper koji je sve bližu statusu u početnoj postavi neće dugo izbivati s treninga.

Rijeka u Kranjskog Gori, live stream utakmica na 24sata
Rijeka u Kranjskog Gori, live stream utakmica na 24sata

Rijeka je prije četiri dana u prvoj ljetnoj provjeri sa 6-0 pobijedila slovenskog drugoligaša Brinje iz Grosuplja (strijelci: Bušnja, Vučkić, Obregon, M.Frigan, Stanić i Vrančić).

'Bijeli' su u Kranjsku Goru stigli u ponedjeljak i tamo ostaju do 6. srpnja, a sljedeća pripremna utakmica na rasporedu je za četiri dana, 1. srpnja na istoj lokaciji; protivnik - slovenski prvoligaš, ljubljanski Bravo.

Na pripremama su vratari Labrović, Zlomislić i Nwolokor, stoperi Pavlović, Krešić, N.Galešić i I.Smolčić, braniči Solano, Vukčević, Jurišić, Braut i Bodetić, veznjaci Vrančić, Alvarez, Selahi, Liber, Lepinjica, Hodža, Stanić i Kukoč, 'krila' Ampem, Bušnja, Karrica, F.Dujmović i Coupland te napadači Vučkić, Obregon, M.Frigan i Bristrić.

Od novih zvučnijih imena tu su Vrančić, Pavlović i Alvarez, a velika je stvar i ostanak stopera Krešića. Prije povratka u Rijeku 6. srpnja, u Sloveniju će sigurno stići još pokoje istinsko pojačanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu