Obavijesti

Sport

Komentari 5

Liverpool bez Salaha i Manea uvjerljiv, Rafi Benitezu otkaz!

Liverpool bez Salaha i Manea uvjerljiv, Rafi Benitezu otkaz!

Sjajnu su utakmicu odigrali West Ham i Leeds, a dvoboj otvorenog garda, s brojnim šansama na obje strane, završio je slavljem gostiju 3-2. Nikola Vlašić igra je sat vremena

VIDEO

Nogometaši Liverpoola svladali su na svom Anfieldu Brentford 3-0, u utakmici 22. kola engleske Premier lige te su se vratili na drugo mjesto ljestvice.

POGLEDAJTE VIDEO: Tko sve navija za West Ham?

Pokretanje videa...

Oni će navijati za West Ham protiv Dinama: Mia Khalifa, Obama, kraljica Elizabeta... VIDEO

Tek u 44. minuti je gostujuća obrana po prvi puta kapitulirala, a za 1-0 je strijelac bio Fabinho. Minimalnu prednost je Liverpool imao do 69. minute kada je Oxlade-Chamberlain zabio za 2-0, a pobjedu je i definitivno potvrdio Minamino u 77. minuti.

Liverpool na drugom mjestu ima dva boda više od Chelseaja, ali i jednu utakmicu manje. Liverpoolu, pak, Manchester City bježi za ogromnih 11 bodova, makar Kloppova momčad ima i ogled manje od Cityja.

Liverpool v Brentford - Premier League - Anfield

Sjajnu su utakmicu odigrali West Ham i Leeds, a dvoboj otvorenog garda, s brojnim šansama na obje strane, završio je slavljem gostiju 3-2. Cijela momčad Leedsa je odigrala sjajno, no posebno se istaknuo Jack Harrison koji je tri puta pogađao domaću mrežu (10., 37. i 60. minuta).

Igrači West Hama su dva puta brisali prednost gostiju. Zabijali su Bowen u 34. za 1-1 i Pablo Fornals u 52. za 2-2, no bodovi su ipak otišli put Leedsa. Zabio je Leeds i za 4-2 (Klich) nakon sjajne akcije Raphinhe, ali je VAR poništio pogodak.

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić odigrao je sat vremena u dresu West Hama.

West Ham United v Leeds United - Premier League - London Stadium

Posebno zanimljiv bio je i sudar Norwicha i Evertona (2-1), koji se odigrao u subotu. No, dan kasnije stigla je potvrda - renomirani stručnjak Rafael Benitez dobio je otkaz nakon niza loših rezultata!

Slavio je samo jednom u 13 utakmica engleskog prvenstva pa se nastavlja Rafino prokletstvo otkako je napustio Liverpool s osvojenim naslovom Lige prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling