Obavijesti

Sport

Komentari 51

Livi dominira: Po treći put je u momčadi kola Europske lige!

Livi dominira: Po treći put je u momčadi kola Europske lige!

I upravo zahvaljujući Livakoviću, kao i cijeloj obrani, Dinamo je jedini klub u svim europskim natjecanjima koji nije primio gol nakon četiri kola! To je nešto čime se ne mogu pohvaliti niti Real, Barcelona, Manchester City...

VIDEO

Imao je dva velika kiksa u u posljednje dvije utakmice, ali to ga nije poremetilo. Dominik Livaković je i protiv Wolfsbergera pokazao zašto bi ubrzo mogao braniti za najveće europske klubove.

Pokretanje videa...

Dinamovci nakon pobjede kod WAC-a 04:09

Doduše, nisu Austrijanci imali puno prilika, ali sve ono što su uspjeli iskreirati, Livi je sjajno skinuo. I stigla je nagrada. Uefa ga je po treći put ove sezone proglasila najboljim golmanom kola i uvrstila u najboljih 11, a zanimljivo je da ga u tome društvu nije bilo samo nakon 3. kola kada nije ni branio protiv Wolfsbergera. 

Još prošle sezone je toliko puta spasio svoju momčad u Ligi prvaka, a ove godine kao da je na razini više. Nemoguće mu je zabiti, a klasu je pokazao i u reprezentativnom dresu. Osim toga, postao je i specijalist za penale u posljednje vrijeme. Ove sezone skinuo je tri, a posljednji protiv Feyenoorda u prvom kolu EL.

Zagreb: Dinamo i Feyenoord Rotterdam susreli se u 1. kolu Europske lige

 Ipak, u posljednje vrijeme dogodili su mu se kiksevi. Prvo mu je protiv Portugala ispala lopta iz ruku nakon čega je Dias zabio za 3-2 i pobjedu gostiju, a prošli vikend je protiv Osijeka loše procijenio let lopte, prešla je preko njega, a s druge strane se ukazao Žaper koji je zabio za 2-0.

Unatoč tome, nije potonuo. Pokazao je protiv Austrijanaca da je to bila slučajnost i ubrzo se vratio na postavke na kojima smo ga naviknuli gledati. Zaključan gol i očaj među protivnicima.

I upravo zahvaljujući njemu, kao i cijeloj obrani, Dinamo je jedini klub u svim europskim natjecanjima koji nije primio gol nakon četiri kola! To je nešto čime se ne mogu pohvaliti niti Real, Barcelona, Manchester City, Liverpool, Chelsea. Baš nitko!

Zagreb: Dinamo i Feyenoord Rotterdam susreli se u 1. kolu Europske lige

Napad, doduše, nije bio baš efikasan, ali i on je u Klagenfurtu proradio. Pa kako i neće pored takve obrane i takvog golmana.

Dinamo je razbio Wolfsberger u gostima 3-0 i došao do osmog boda te je sad na koračić od šesnaestine finala i europskog proljeća. To već u sljedećem kolu može osigurati, potrebna im je pobjeda protiv Feyenoorda u 5. kolu u Rotterdamu. No mogu proći dalje i uz remi, ali pod uvjetom da neriješeno bude i na susretu moskovskog CSKA i Wolfsbergera.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu