Obavijesti

Sport

Komentari 15

'Ljubomoran sam na Dinamo, a imam dvije opcije za njih...'

'Ljubomoran sam na Dinamo, a imam dvije opcije za njih...'
1

Nemamo problema s ponašanjem igrača. Mislim da smo nekad prevuše korektni i prenaivni. Osijekova klupa nikada ne vrši pritisak na suce, rekao je trener Osijeka Ivica Kulešević uoči Dinama...

VIDEO

U moru prepiranja između Dinama i Osijeka oko suđenja, stiglo je i vrijeme za pripremu te utakmice. Ova dva kluba igrat će u nedjelju od 15 sati u Gradskom vrtu. U prvom susretu u kolovozu Osječani su bili puno bolja momčad i na kraju uzeli bod (0-0), a u prošloj utakmici Dinamo je dobio 1-0.

Pokretanje videa...

02:07

Trener slavonskog prvoligaša Ivica Kulešević se pak nada da njegova momčad ipak može ovaj put do pobjede.

- Prvi od tri derbija u nizu. Protiv Dinama igramo kući, ne treba puno govoriti o njima. Postoji razlog zašto su na tablici takvi kakvi jesu. Zašto su već godinama dominanti u hrvatskoj ligi. Ljubomoran sam na način kako igraju obranu i koliko su malo golova primili. Nadam se da smo u dobrom stanju i da imamo momčad koja može odgovoriti na zahtjeve. Optimist sam, dobro radimo i treniramo, ali nismo ušli u prvenstvo onako kako smo željeli. Vjerujem u Osijek i vjerujem da možemo parirati i jednom napadačkom igrom poremetiti tu stabilnost u obrani. Nadam se da nećemo primati lake golove i da ćemo pobijediti - rekao je Ivica Kulešević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Velika Gorica: Gorica i Osijek sastali se u 20. kolu HT Prve lige

Njegova momčad je u proljetni dio sezone ušla s dva remija, ali Kulešević je istaknuo kako ga to neće omesti. Dinamo zabija jako puno golova, ali i Osijek će igrati napadački.

- Imamo dvije opcije što se tiče postave. Jedna je napadačka, a druga je jako napadačka. Mi nismo momčad koja se može zabiti u peterac i čuvati nulu. Pokušat ćemo se nametnuti prema gore, probat ćemo spriječiti njihovu kontru. Imamo na čemu graditi naš optimizam. Dobro treniramo, dobro smo pripremljeni. S igračem manje smo dobro trčali protiv Intera. Imamo jedan jako lijepi niz od godinu dana bez poraza u Gradskom vrtu. Nadam se da ćemo nastaviti taj niz i da ćemo pobijediti - rekao je Kulešević pa progovorio i o prošloj utakmici protiv Dinama u Gradskom vrtu.

Osječani su tada bili puno bolji, imali su nekoliko prilika, ali na kraju se nisu uspjeli okititi sa sva tri boda.

- Jako smo dobro izgledali protiv njih u prvoj utakmici, bili smo blizu gola, ali nismo zabili. Oni su od tad jako napredovali, igrali su Ligu prvaka.

Slavonci imaju i jako puno problema s izostancima. Nema Lončara i Lope zbog kartona, a nekoliko igrača je i ozlijeđeno.

- Bočkaj nije oporavljen, Lončar ima kartone. Lopa također, Žaper i Jugović su se vratili u proces rada, jedan od njih će sigurno igrati. Vratio se i Šorša, Silva. 

Osijek:  Nogometaši Osijeka u 21. kolu HNL-a dočekali Inter

Lopa je u prošlom kolu protiv Intera dobio dva žuta kartona nakon samo 15 minuta igre. Kartoni su bili jasni, prvo prekršaj, a onda simuliranje, no Kulešević brani svog igrača. Također, dodao je i da je njegova momčad najkorektnija u ligi.

-  Nemamo problema s ponašanjem igrača. Mislim da smo nekad prekorektni i prenaivni. Osijekova klupa nikada ne vrši pritisak na suce. Svi se pomirimo sa sučevom odlukom. Takve individualne stvari se događaju, gledali smo tu snimku 100 puta i nitko ne može garantirati da nije bio kontakt. To je bila diskutabilna situacija, mi nismo momčad koja dobiva crvene kartone i koja folira. Mi smo najkorektnija momčad u ligi - kazao je trener Osijeka.

Zanimljivo, nije dobio niti jedno pitanje na javnu raspravu između predsjednika Osijeka Ivana Meštrovića i Dinama oko nekih sudačkih odluka koje bile suđene za ili protiv ta dva kluba.

Bit će svakako zanimljivo i u Gradskom vrtu gdje nas od 15 sati u nedjelju čeka prava poslastica.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka