Sport

Komentari 2

Llorente u njemu srušio Redse, a sad je prodan za 8.100 eura!

Llorente u njemu srušio Redse, a sad je prodan za 8.100 eura!

Španjolski Crveni križ organizirao je aukciju na kojoj je prodavao predmete poznatih sportaša, a prihodi će ići za borbu protiv Covida-19. Najskuplji prodani predmet je majica Nadala, a drugi je dres Llorentea

Tamo u ožujku, prije nešto više od mjesec dana, dok se travnjacima još kotrljala nogometna lopta, a tribinama orila 'redsima' dobro znana balada 'You'll never walk alone', Kloppovoj je momčadi stigao 'šamar' u neokaljanoj sezoni. Branitelji naslova prvaka Europe ove sezone su ispali u osmini nakon dva izgubljena okršaja sa Šimom Vrsaljkom i njegovom družinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

'To nije nogomet što oni igraju', žalio se Klopp na igru Atletica i upute Simeonea nakon poraza u Madridu 1-0, a potom i na Anfieldu na kojemu je prije produžetaka vodio minimalnim rezultatom (1-0), potom zabio jedan dovoljan za prolazak u četvrtfinale, a onda primio tri komada u 21 minuti. 

Glavni protagonist? Marcos Llorente. Dva gola i asistencija u razmaku od 20 minuta bilo je dovoljno da se upiše u tužna sjećanja 'Kopa'. Sada je  upravo dres u kojemu je istrčao na Anfield prodan na aukciji i to za 8.100 eura.

Dres je kupio španjolski voditelj i komičar David Broncano na aukciji španjolskog Crvenog križa, a prikupljena sredstva će ići za pomoć protiv pandemije korona virusa. 

Liverpool v Atletico Madrid

- Kada sam vidio da je dres na aukciji nisam dugo čekao. Znao sam da ga moram kupiti - rekao je Broncano.

To je bio drugi najskuplji predmet na aukciji, a jedino je više novca zarađeno prodajom majice Rafaela Nadala koja je plaćena čak 20.500 eura.

Najčitaniji članci