Obavijesti

Sport

Komentari 19

Nemaju kvalitetu: Zagrebaši u Njemačku s tri gola zaostatka!

Nemaju kvalitetu: Zagrebaši u Njemačku s tri gola zaostatka!
5

Uvijek smo tako blizu, a tako daleko. Nedostaje nam nijansa, rekao je Jakov Gojun nakon 31-28 poraza od Loewena u Areni u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka

VIDEO

CO Zagreb ipak nema kvalitetu da uđe među najboljih osam momčadi Europe. U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, Zagreb je izgubio od Loewena 31-28 i praktički se već u Areni oprostio od prolaza dalje.

- Kad igrate kod kuće ne očekujete poraz, ali igrali smo protiv jake momčadi. Moji dečki su odigrali korektnu utakmicu, a moglo je završiti i drukčije. Nemamo Horvata, Vukića i Valčić pa je nedostajalo snage ključnim igračima, Baliću i Špileru - rekao je odmah po završetku utakmice trener Ivica Obrvan.

Prva minuta jasno je naznačila tijek utakmice. Loewen je poveo, a zagrebaši su hvatali zaostatak. Obrana je bila bez čvrstine, a samo 50 posto realizacije pokazalo je i kakav je bio napad. Uz sve to golmani su skupili samo tri obrane, pa je njemačka momčad na prednost otišla s tri gola viška, 15-12. 

Prednost su zadržali i u nastavku, a u 39. minuti imali su i +4. Ipak, šest minuta 'ludila' dovelo je Zagreb do egala, bilo je 21-21. Neko vrijeme igralo se gol na gol, ali je pred kraj nestalo snage pa je Loewen opet pobjegao za konačnih 31-28.

Situaciju je najbolje opisao Jakov Gojun.

Uvijek smo tako blizu, a tako daleko

- Uvijek smo tako blizu, a tako daleko. Nedostaje nam nijansa. Nije to velika razlika, idemo tamo s nadom i dat ćemo sve od sebe.

Ivan Čupić igrao je u 'krivom' dresu i pobjedom proslavio 25. rođendan.

- Zadnjih 10 minuta je to bio egal jer su oni prebacili u brzinu više. Rezultat se mogao okrenuti i na njihovu stranu, ali ostali su bez snage. U uzvratu očekujem istu utakmica, napetu do samog kraja. Moramo u nju ući maksimalno, moramo proći jer imamo rezultat.

Najefikasnjiji u momčadi CO Zagreba bili su Štrlek, Kopljar i Gal sa po 5 pogodaka. U Rhein-Neckar Loewenu najubojiti je bio Gensheimer sa 10 golova.

Zagreb je tako nakon točno godinu dana izgubio domaću utakmicu. 

Uzvratna utakmica igra se već u četvrtak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti