Obavijesti

Sport

Komentari 14

Lokomotiva ima jako kvalitetne igrače koji će igrati i u Dinamu!

Lokomotiva ima jako kvalitetne igrače koji će  igrati i u Dinamu!
1

''Sviđaju mi se mali Ivanušec, pa Karačić, njihova tri stopera igraju dugo zajedno, imaju i odličnoga golmana..., ali ponavljam, ne opterećujem se nikad protivnikom, oni će biti onoliko dobri koliko im mi to dopustimo''

VIDEO

Trener Hajduka Zoran Vulić započeo je press konferenciju uoči gostovanja u Zagrebu kod Lokomotive čestitkom!

- Koristim priliku čestitati Jadranu ulazak u Ligu prvaka, ljudi koji rade u klubu to i te kako zaslužuju. Što se tiče Lokomotive, oni su dobra, mlada momčad koja dugo igra skupa, s 2-3 kvalitetna igrača koja dovedu sa strane, i koja će za koju godinu igrati u Dinamu.

Jesu li glavna snaga Lokomotive dva mlada Albanca Kastrati i Uzuni?

- Sigurno da jesu, ali imaju oni još dobrih igrača, tu je mali Ivanušec, pa Karačić koji se meni posebno sviđa, njihova tri stopera igraju dugo zajedno, imaju i odličnoga golmana..., ali ponavljam, ne opterećujem se nikad protivnikom, oni će biti onoliko dobri koliko im mi to dopustimo.

Koliko će vam nedostajati Hamza?

- Svaki igrač koji nedostaje je za nas hendikep, ali znate kako se kaže, koga nema bez njega se mora, život teče dalje, ne smijemo razmišljati o ozlijeđenima i onima kojih nema.

Je li se primirila malo situacija nakon Osijeka, jeste li uspjeli uvjeriti igrače da je taj poraz sastavni dio natjecanja?

- Nama je svaka utakmica finale, rekao bih da smo izgubili tu utakmicu iz naših pogrešaka. Što ćemo se lagati, nismo dobro igrali, imali smo puno pogrešaka... Ali sada je nova utakmica, svjesni smo gdje smo i što smo, i što moramo raditi.

Tko bi mogao zamijeniti Hamzu, netko mlađi, iz B momčadi, ili imate dovoljno unutarnjih rezervi iz A momčadi?

- S nama treniraju i ti igrači iz B momčadi, ali imamo rezervi i unutar prve momčadi. Moramo nešto mijenjati, čim nemaš temelj momčadi, moraš nešto promijeniti. Neće biti puno, ne valja zbog jednoga igrača mijenjati cijeli koncept, ali nešto sigurno hoćemo. 

Je li i Juranović u kombinacijama za mjesto zadnjeg veznog? 

- On je i došao u Hajduk na toj poziciji, i on je jedna od opcija za to mjesto. Beširović i Hamza su povrijeđeni, na toj poziciji zadnjeg veznog smo prodali Savvasa i Radoševića, tako da je kompleksna situacija, ali imamo mi unutarnje snage to zamijeniti. 

Lokomotiva se voli nadigravati?

- Lokomotiva je momčad koja povijesno igra nogomet i teži igri. Nije to od danas. Imaju dobrih igrača, njima ode Majer, dovedu Ivanušeca... Oni su prije par godina bili prvaci u juniorskom uzrastu, dobra škola baluna, znamo koji nogomet gaje i kako teže igrati, ali ja se nadam da ćemo i mi u toj utakmici imati nešto za reći.

Lokomotiva ima osam bodova više od vas, morate ići na pobjedu. 

- Mi na svaku moramo ići na pobjedu, bez obzira na ime protivnika. Tako ćemo se i ponašati, jer znamo što nam znače bodovi. Oni su dobra momčad, ali mi smo Hajduk, i tako se moramo postaviti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao