Obavijesti

Sport

Komentari 8

'Lokomotiva se raspucala, ali u Splitu smo mi uvijek favoriti'

'Lokomotiva se raspucala, ali u Splitu smo mi uvijek favoriti'
1

U nedjelju će se u 10. kolu domaćeg prvenstva na Parku mladeži susresti u 'drugom derbiju' sjevera i juga, Hajdukov 'mlađi brat' Split i 'podružnica modrih' Lokomotiva

VIDEO

U sjeni velikog derbija koji se igra večeras u Maksimiru, na Parku mladeži sutra će se sastati Hajdukov ''mlađi brat'' Split i Dinamova ''podružnica'' Lokomotiva. Za domaću momčad to je prilika da se iskupe za nesretan poraz u Kranjčevićevoj iz prošloga kola, a za goste da zadrže priključak s vrhom prvenstvene ljestvice.

- Želimo zadržati kontinuitet dobrih igara i rezultata na domaćem terenu ali i mjesto pri vrhu prvenstvene ljestvice. Pozicijom koju držimo sam zadovoljan, no morali smo osvojiti pokoji bod više na gostovanju – rekao je uoči ''mini derbija'' trener ''crvenih'' Tonći Bašić, koji je Lokomotivu procijenio kao mladu i ambicioznu momčad vrijednu respekta.

- Namučili su Rijeku i Slaven Belupo, pobijedili Hajduka i na svakoj utakmici zabijaju gol. Kramarić sa 6 golova i Boras sa 4 su se raspucali, tako da smo oprezni i u utakmicu ulazimo s puno respekta. No na Parku mladeži smo mi favoriti – smatra Bašić, koji neće moći računati na ozlijeđene Križanca, Serdarušića i Babića, dok se Marčić još uvijek nije oporavio od upale pluća.

Zato bi od prve minute utakmicu mogao započeti Erceg.

- Nastupima protiv Zadra i Zagore potvrdio je da je u zadnje vrijeme u stvarno dobroj formi i nametnuo se za početnu postavu.

Snagu Lokomotive respektira i prva napadačka opcija crvenih Aljoša Vojnović, koji je goste usporedio sa svojom momčadi.

- Lokomotiva je dosta slična nama, puno mladih i poletnih igrača koji vole igrati napadački i koji su željni dokazivanja. No i oni kao i mi na gostovanjima imaju isti problem a to je nedostatak pokvarenosti i žestine, što je neophodno za uzimanje bodova u gostima – pojašnjava Vojnović i dodaje:

- Mi smo specifična momčad, kod nas i kad nam ne ide može iskočiti neki pojedinac i individualnom kvalitetom riješiti susret u našu korist.

Ekskluzivno: Utakmicu možete gledati uživo na T-portalu! Detalje promotivne akcije MaxTv-a i T-portala potražite OVDJE


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani