Obavijesti

Sport

Komentari 12

Osijek gubi korak za Rijekom, Grezda neuhvatljiv Splitovcima

Osijek gubi korak za Rijekom, Grezda neuhvatljiv Splitovcima
1

RNK Split je produljio svoj niz bez pobjede na 20 utakmica, a ove sezone u 11. odigranih kola imaju četiri remija uz sedam poraza. Da stvar bude gora, zabili su tek dva gola, a primili 17

VIDEO

Na Parku mladeži u Splitu susreli su RNK Split i zagrebačka Lokomotiva. Tri su boda pripala gostima golovima Erosa Grezde u 59. i 65. minuti. 

Pred oko 250 gledatelja Split je produljio svoj niz bez pobjede na 20 utakmica, a ove sezone u 11. odigranih kola imaju četiri remija uz sedam poraza. Da stvar bude gora, zabili su tek dva gola, a primili 17. Teška je sezona pred izabranicima Vjekoslava Lokice. Splitovce iduće kolo očekuje vrlo težak zadatak - 16. listopada gostuju na Poljudu kod Hajduka. 

Lokosi su se pak znatno podigli poslije očajnog starta u prvenstvo, tako da su današnjom pojbedom skočili na petu poziciju. Ovo je bila treća pobjeda igrača Tomislava Ivkovića, dok će nove bodove tražiti 15. listopada u Zagrebu kada im dolazi također probuđena Istra 1961.

Novi domaći remi Osijeka

Osijek je ponovo remizirao na svom Gradskom vrtu. Gostujuća momčad Intera iz Zaprešića došla je do boda u Osijeku rezultatom 1-1. Iako su domaći imali terensku inicijativu koju su naplatili golom Muzafera Ejupija u 25. minuti iz penala kojeg je izborio Gabrijel Boban, nisu uspjeli uzeti puni plijen.

U 45. minuti njihov bivši igrač Tomislav Šarić lijepo je pogodio iskosa za konačnih 1-1. Osijek je novi remijem omogućio Rijeci bijeg na pet bodova prednosti poslije 11 odigranih kola, a već iduće kolo koje je na rasporedu 16. listopada Riječani dočekuju Osječane u derbiju kola.

Zekić: Ovo nas je sigurno spustilo na zemlju

- Toliko smo nervozno odigrali utakmicu, počevši od zadnje linije, koja je ulijevala nervozu u cijelu momčad, a opet ne sjećam se utakmice u kojoj smo stvorili toliko šansi, s pet bodova iz tri domaće utakmice nikako ne mogu biti zadovoljan, slijedi nam odmor pa ćemo vidjeti što i kako dalje, pričao sam da nema mjesta euforiji, ovo nas je sigurno spustilo na zemlju - rekao je domaći strateg Zoran Zekić.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"