Obavijesti

Sport

Komentari 10

Londonska kuća Mesuta Ozila od 10 milijuna € odiše Turskom

Londonska kuća Mesuta Ozila od 10 milijuna € odiše Turskom
6

Mesut Ozil kao i svaki profesionalni nogometaš ima dom iz snova. No, njegov je po mnogočemu poseban. Iako je igrao za Njemačku, svoje turske korijene nije zaboravio niti u uređenju kuće...

VIDEO

Nedavno napadnuti nogometaš Arsenala Mesut Ozil svoj je dom pretvorio u "malu Tursku". Od namještaja do ukrasa, potrudio se da njegov dom u Londonu u potpunosti odiše duhom Turske. Kuća vrijedna 10 milijuna dolara stavljena je na prodaju, a prije nego što u nje useli novi vlasnik, Ozil se pohvalio svojim predivnim domom. 

Pokretanje videa...

Arsenalovi navijači pale dres Girouda 16:40

Dnevna soba u kojoj igrač Arsenala ne provodi puno vremena uglavnom služi za dolazak gostiju, tj. njegovih suigrača. Ondje se druže i opuštaju na velikoj kutnoj garnituri, a Mesut se pohvalio kako je taj lijepi komad namještaja u njegov dom stigao ravno iz Turske. 

Vrata sobe imaju i prepoznatljiv logo slavnog nogometaša s njegovim inicijalima u zlatnoj boji. 

Osim igranja velikog nogometa na najpoznatijim travnjacima svijeta, Ozil voli igrati nogomet i preko malog ekrana pa je tako jednu prostoriju namijenio igranju igrica, točnije PES-a, a dobro poznatu igricu njemački reprezentativac igra preko ekrana koji zauzima cijeli zid.

Zidovi njegovog doma ukrašeni su slikama sultana, a mnoge žene bi mu zasigurno zavidjele na ormaru za obuću. Doduše, Mesut ga je napunio tenisicama, a ne štiklama, no prostor u njemu je zasigurno za zaljubiti se.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu