Obavijesti

Sport

Komentari 6

Lova do krova: Alexis Sanchez zarađuje 300 eura po sekundi!

Lova do krova: Alexis Sanchez zarađuje 300 eura po sekundi!
1

Alexis Sanchez je po dolasku u Manchester potpisao ugovor do 2022., a tjedna mu je plaća 505.000 funti. Kad se pogleda omjer plaće i minuta na terenu, on za sekundu u igri zaradi lijepu svotu novca

VIDEO

Od 'Beckhamovog nasljednika' do grijača klupe. To je otprilike put Alexisa Sancheza od dolaska u Manchester United. Sve je krenulo kao u bajci - nakon dolaska iz Arsenala uzeo je slavnu 'sedmicu' i dogovorio velikih 350 000 funti, odnosno nešto više od 400 000 eura tjedno. Kako prenosi The Sun, trenutna mu je plaća 505 000 funti tjedno.

Champions League - Manchester United Training

Zabio je u drugom nastupu za 'crvene vragove' protiv Huddersfielda, ali nakon toga više je 'nastupao' nego li igrao. Ove sezone unazadila ga je ozljeda tetive. Neko vrijeme nije trenirao, a po dolasku u kamp nije mogao uhvatiti željeni ritam pa je većinu utakmica ove sezone odgledao s klupe. 

Njegov Manchester United ove je sezone odigrao 26 ligaških utakmica, odnosno 2340 minuta ne računajući na sučeve nadoknade. Sanchez je u tih 26 utakmica odigrao 615 minuta. Stranica TheSportsman.com napravila je istraživanje prema kojemu je za svaku svoju minutu provedenu na terenu Sanchez plaćen 15 601 funtu ili nešto manje od 18 000 eura. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U prijevodu, Sanchez za sekundu koju odigra dobio 300 eura. jedan lagani trk od crte s koje ulazi do njegovog mjesta koji traje otprilike 7 sekundi košta 2100 eura. S druge strane, njegov momčadski kolega Marcus Rashford je u Premierligi odigrao 1525 minuta, a tjedna mu je plaća 45 000 funti.

Manchester United v Swansea City - Premier League - Old Trafford

On za minutu u igri zaradi 767 funti ili 880 eura, odnosno 'simboličnih' 14 eura po sekundi. Rashford je ove sezone u engleskoj ligi zabio devet golova i sedam puta asistirao, dok je Sanchez dao jedan gol i ima tri asistencije. Eto, pa se opet moramo zapitati je li cijena mjerilo kvalitete. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu