Obavijesti

Sport

Komentari 158

Lovre Kalinić ostaje u Hajduku! 'Bijeli' oduševili videom najave: Dalmacijo, evo tvoga sina...

Lovre Kalinić ostaje u Hajduku! 'Bijeli' oduševili videom najave: Dalmacijo, evo tvoga sina...

Aston Villa je izašla u susret, Kalinić je ugovor potpisao i već se tijekom današnjeg dana pridružio suigračima na treningu. Kapetan Hajduka ostaje i naredne sezone što su 'bijeli' potvrdili sjajnim videom

Hajduk je potvrdio: Lovre Kalinić ostaje na Poljudu i naredne sezone te će još jednu godinu nositi kapetansku traku oko ruke.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk najavio ostanak Kalinića

Hajduk je s Aston Villom dogovorio produljenje posudbe do kraja aktualne sezone, a Lovre se već danas priključio treninzima prve momčadi na Poljudu. 

Kalinić se Hajduku ponovno pridružio na početku drugog dijela prošle sezone te je do kraja sezone kao kapetan 22 puta predvodio 'bijele'. Sveukupno je do sada za prvu momčad odigrao 156 službenih utakmica. 

- Lovrine nogometne i ljudske kvalitete su svima nama dobro poznate. On je vođa i kapetan koji donosi neprocjenjivo iskustvo u naš klub. Ponaša se kao produžena ruka trenera na terenu te svoje suigrače čini boljima. Njegov nivo kvalitete i već spomenuto iskustvo sigurno će puno pridonijeti razvoju naših mladih igrača, što je već pokazao u šest mjeseci koliko je proveo u Hajduku u posljednjem navratu - istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius

- Ponovit ću po tko zna koji put što Hajduk znači meni i mojoj obitelji, pogotovo što znači biti kapetan ovako velikog Kluba. Pregovori su bili dugi, krenulo je prije nekoliko mjeseci, Aston Villa je odgađala do kraja Europskog prvenstva, planirali su me negdje prodati, ali moje misli i želje bile su usmjerene samo prema Hajduku i na kraju smo uspjeli dogovoriti suradnju na još godinu dana. Vjerujem u ove momke, idemo svi zasukati rukave i ne sumnjam da ćemo ove sezone napraviti jako dobre stvari - kazao je Lovre nakon potpisa ugovora.

VIDEO: Gostujući dres iduće sezone

Pokretanje videa ...