Obavijesti

Sport

Komentari 22

Lovren: Možemo ostvariti što god poželimo i ići prema gore

Lovren: Možemo ostvariti što god poželimo i ići prema gore
1

Imamo ogroman talent i možemo ići samo gore jer su svi u momčadi jako mladi. S talentom i mladosti možemo ostvariti što god poželimo, rekao je Dejan Lovren (25)

VIDEO

Dejan Lovren jučer se vratio na stadion St. Mary's odakle je otišao u Liverpool kao najskuplji branič u povijesti kluba. Redsi su svladali Southampton (2-0), a hrvatski reprezentativac prvi put u 2015. igrao je od prve minute.

- Bila je to sjajna pobjeda. Osvojili smo velika tri boda i sada smo korak bliže vrhu. Igrao sam protiv bivše momčadi i to je za mene bilo nešto posebno, a još sam više sretan jer smo pobijedili.

Lovren je uvjeren da njegov klub može ostvariti velike stvari.

- Imamo ogroman talent i možemo ići samo gore jer su svi u momčadi jako mladi. S talentom i mladosti možemo ostvariti što god poželimo. Moramo samo naporno trenirati i na terenu davati sve od sebe.

Inače, prosječna starost igrača Liverpoola prema Transfermarktu iznosi 25,9 godina po čemu je četvrta najmlađa momčad lige.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom
VIDEO Hrvatska U17 - Danska U17 2-2: Čudesni Mikić zabio i asistirao, Danci ipak do remija
EUROPSKO PRVENSTVO

VIDEO Hrvatska U17 - Danska U17 2-2: Čudesni Mikić zabio i asistirao, Danci ipak do remija

Na krilima odličnog desnog beka Dinama su izabranici Marijana Budimira nakon primljenog gola preokrenuli utakmicu protiv Danske, ali uspjeli su se u egal vratiti Danci i zadržati taj rezultat