Sport

Komentari 10

Lovren priznao: Namjerno sam udario Ramosa i sad smo kvit

Lovren priznao: Namjerno sam udario Ramosa i sad smo kvit

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren ispričao je za egipatsku TV Sada El Balad zbog čega mu Sergio Ramos nije drag. Naime, Lovren ga je namjerno udario kako bi mu vratio za ozljeđivanje Salaha

Zaštitnički nastrojen Dejan Lovren priznao je da je na utakmici Lige nacija između Hrvatske i Španjolske u Zagrebu (3:2 za Hrvatsku) namjerno laktom udario Sergija Ramosa kako bi mu se osvetio za ozljeđivanja Mohameda Salaha u finalu Lige prvaka 2018. u Kijevu.

POGLEDAJTE VIDEO: Lovren zove Salaha

Bivši igrač Liverpoola i trenutni kapetan ruskog Zenita iskreno je progovorio za egipatsku TV Sada El Balad zbog čega mu se Španjolac ne sviđa.

- Jesam li namjerno udario Ramosa zbog Salaha? Lako moguće. Luka Modrić je cijelo vrijeme pokušavao smanjiti napetost između mene i Ramosa kad smo igrali protiv Španjolske. Ipak, namjerno sam ga udario i samo sam mu rekao: 'Sad smo izjednačeni.' Poštujem Ramosa kao igrača, ono što čini za svoju momčad. Osvojio je puno naslova, ali ne sviđa mi se puno toga u načinu kako se ponaša'', rekao je Lovren i dodao:

- Mislim da je Ramos namjerno ozlijedio mog prijatelja Salaha i bilo je krajnje vrijeme da to plati. U finalu smo bili bolji, a ozljeda Salaha bila je strašan udarac. Tada je Real Madrid počeo dominirati - zaključio je hrvatski reprezentativac.

Najčitaniji članci