Sport

Komentari 125

Fešta u busu 'vatrenih': Vida, pojačaj to! Ljudi, ne pijte puno

Fešta u busu 'vatrenih': Vida, pojačaj to! Ljudi, ne pijte puno

Poljubiiii zemljuuuu, po kojoj hodaš, orilo se busom u kojem su naši reprezentativci krenuli prema hotelu, a zadužen za glazbu bio je, kao i uvijek, glavni DJ reprezentacije Domagoj Vida

Uf, koliko se lakše diše. Ogroman pritisak pao je s leđa naših 'vatrenih' koji su u najvažnijoj utakmici na Euru srušili Škotsku (3-1) i prošli u osminu finala.

A nakon utakmice proslavili onako kako samo oni znaju i odvrnuli do daske legendarnog Mišu Kovača! Mogli su se napokon malo opustiti i zafeštati. Itekako zasluženo.

- Poljubiiii zemljuuuu, po kojoj hodaš - orilo se busom u kojem su naši reprezentativci krenuli prema hotelu, a zadužen za glazbu bio je, kao i uvijek, glavni DJ reprezentacije Domagoj Vida.

Dejan Lovren se kratko javio svojim fanovima na Instagramu te poručio kako je ova pobjeda raspuknula taj ogroman pritisak koji se nadvio nad glavama naših igrača nakon ne baš bajnih partija protiv Češke i Engleske. Lakše se diše, a nadamo se da će nastavak turnira sve lakše i teći za nas.

- Vidaaa, pojačaj to! Puno nam je ovo značilo, lakše se diše. Idemo skupiti glave i malo pozitivnije. Čuvajte se i ne pijte previše - savjetovao je fanove raspoloženi Lovren.

U komentarima mu je na pobjedi čestitao i povremeni hrvatski reprezentativac Kristijan Lovrić.

Hrvatski reprezentativci će odmah večeras odletjeti za Hrvatsku, a u Rovinj bi trebali stići oko četiri sata u noći. 

'Vatreni' sada mogu malo proslaviti, ali nema puno opuštanja jer već u ponedjeljak nas čeka susret osmine finala u Kopenhagenu protiv još nepoznatog protivnika. Bit će to Švedska, Slovačka, Španjolska ili Poljska. 

Najčitaniji članci