Obavijesti

Sport

Komentari 0

Lučin: Kada je Hrvatska zadnji put igrala u Rijeci, ja sam brisao parket. Sada je uloga drugačija

Lučin: Kada je Hrvatska zadnji put igrala u Rijeci, ja sam brisao parket. Sada je uloga drugačija

Za reprezentaciju uvijek treba stisnuti zube i bez noge ako treba. Svatko od nas sanja da igra za reprezentaciju posebno pred domaćom publikom, u gradu i dvorani gdje sam počeo trenirati, kaže hrvatski rukometaš

VIDEO

Hrvatska rukometna reprezentacija svladala je Grčku 31-26 na gostovanju u ključnoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Njemačkoj iduće godine. Susret s Belgijom u nedjelju (18 sati, HTV 2) bit će odrađivanje posla i prilika da izbornik Goran Perkovac koristi igrače s manjom minutažom te proba neke drugačije ideje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rukomet 00:57

Luka Stepančić ostao je u Zagrebu već nakon povratka iz Atene zbog manjeg zahvata izrasline na leđima. Manjih zdravstvenih problema imali su Marin ŠipićLuka Cindrić i Karpo Sirotić. Izbornik je već ranije odlučio da će protiv Belgije braniti Filip Ivić, a priliku će sigurno dobiti Tin Lučin, Veron Načinović i Filip Glavaš. Trojica hrvatskih reprezentativaca zaigrat će pred svojim navijačima u riječkoj dvorani Zamet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja sam zadnji put kada je reprezentacija igrala u Rijeci, ako se ne varam protiv Srbije, ja sam parket brisao. Tako da je ovo malo drugačija uloga i ostvarenje dječačkog sna. Svatko od nas sanja da igra za reprezentaciju posebno pred domaćom publikom, u gradu i dvorani gdje sam počeo trenirati - rekao je Lučin.

Osijek: Hrvatska protiv Nizozemske u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko rukometno prvenstvo

Utakmica o kojoj govori igrala se 9. siječnja 2015. godine. Hrvatska je tada u prijateljskoj utakmici dočekala Srbiju uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Katar.

-  Za reprezentaciju uvijek treba stisnuti zube i bez noge ako treba. Treba svakoga respektirati i vidjeli smo u prvoj utakmici da oni nisu lagani protivnik, ali se nadam da ćemo ranije riješiti pitanje pobjednika i napraviti pravi spektakl za naše navijače - dodao je Lučin, koji je također osjetio zatezanje. No, stisnut će zube.

Belgija je uz Luksemburg, Latviju i Kosovo, jedna od četiri reprezentacije koja do sada nije osvojila ni bod u ovim kvalifikacijama. Susret je na rasporedu u nedjelju od 18 sati, a prijenos će biti na HRT-u 2.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...