Obavijesti

Sport

Komentari 5

Luis Fabiano: Zašto rade budalu od mene u Milanu?!

Luis Fabiano: Zašto rade budalu od mene u Milanu?!
1

Brazilski napadač tjednima je na pragu Milana, no transfer nikako da se realizira. Igrač Seville već je pomalo bijesan jer se Milan ipak previše cjenka

VIDEO

Na Kupu konfederacija napadač Seville Luis Fabiano je na trenutke doista blista. Ali znala je nogometna Europa i prije turnira u Južnoj Africi o kakvom se igraču radi. Milan je i ranije pokazivao interes, nakon odlaska Kake on je posebno oživio. I nakon što im Wolfsburg nije dao Edina Džeku.
- Bilo bi nevjerojatno igrati u Milanu. Talijanski nogomet je sjajan i volio bih se iskušati u Seriji A - rekao je početkom pregovora Fabiano. I tjednima su talijanski mediji prenosili kako je Brazilac "na korak od Milana". Ali ništa konkretno ne događa se već jako dugo. Financijska kriza pogodila je talijanski nogomet, Milanu je previše dati 18 milijuna eura odštete za brazilskog reprezentativca.
- Pa dobro, što je njima?! Oni stvarno rade budalu od mene - požalio se Luis Fabiano svom menadžeru Joseu Fuentesu. I agentu je pomalo već 'puna kapa' Milanovog cjenkanja.
- Fabiano je bijan zbog načina na koji se Milan ponaša u ovim pregovorima. Doista se osjeća kao da se poigravaju s njim - otkrio je medijima Fuentes. No u Milanu se ne uzrujavaju previše zbog toga, iako se čini da su pregovori propali.
- Ma nisu propali, nismo odustali od Luisa Fabiana. Ali u svakom slučaju ćemo malo pričekati, vjerujemo da će pred kraj prijelaznog roka značajno pasti cijene igrača - rekao je Adriano Galliani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju