Obavijesti

Sport

Komentari 20

Luiz pocrvenio protiv bivšeg kluba, Arsenal ipak uzeo bod...

Luiz pocrvenio protiv bivšeg kluba, Arsenal ipak uzeo bod...
1

Iako su 'bluesi' imali igrača više od 26. minute te vodili u dva navrata, to im nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Arsenala. Izabranici Mikela Artete pokazali su karakter i na kraju došli do boda (2-2)

VIDEO

Chelsea je dva puta vodio, ali je Arsenal iako s igračem manje dva puta uspijevao anulirati zaostatak. Prvi ključni trenutak dogodio se u 26. minuti kada je Mustafi loše vraćao loptu vrataru Lenu, to dodavanje presjekao je Abraham koji je potom obišao i Lena, ali prije no što je uputio loptu u praznu mrežu oborio ga je David Luiz koji je tako skrivio penal i dobio crveni karton.

Siguran izvođač udarca s bijele točke bio je Jorginho (28-11m). Tu prednost Chelsea je držao do sredine drugog poluvremena kada je Arsenal iz protunapada poravnao na 1-1 preko Martinellija (63). Pritisak Chelseaja donio mu je novo vodstvo preko Azpilicuete (84), ali niti tada se Arsenal nije predao već je golom Bellerina (87) osvojio bod.

Premier League - Chelsea v Arsenal

Četvrti Chelsea sada ima 40 bodova, pet manje od trećeg Leicester Cityja, a šest više od petog Manchester Uniteda, dok je Arsenal 10. sa 30 bodova.Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić igrao je za Chelsea do 66. minute.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugoplasirani Manchester City smanjio je zaostatak za vodećim Liverpoolom na 13 bodova minimalnom 1-0 (0-0) pobjedom na gostovanju kod Sheffield Uniteda. Jedini gol na utakmici postigao je Aguero (73) na odlično dodavanje De Bruynea, a u prvom poluvremenu Gabriel Jesus nije iskoristio penal.

Premier League - Sheffield United v Manchester City

Drugi City sada ima 51 bod, šest više od trećeg Leicester Cityja koji će u srijedu ugostiti West Ham United, a 13 manje od vodećeg Liverpoola koji u četvrtak gostuje kod Wolverhampton Wanderersa.

Vrlo je zanimljivo bilo u utakmici izravnih konkurenata za ostanak u Premier ligi u kojoj je Aston Villa u posljednjim sekundama stigla do 2-1 (0-1) domaće pobjede protiv Watforda. Gosti su poveli u prvom poluvremenu preko Deeneya (38), na 1-1 poravnao je Douglas Luiz (68) sredinom nastavka, da bi u petoj minuti sudačke nadoknade veliko slavlje domaćima osigurao Konsa (90+5) snažnim udarcem s vrha kaznenog prostora. Aston Villa je tako preskočila Watford na ljestvici, sada je 16. sa 25 bodova, dok je Watford 19. sa 23.

Premier League - Aston Villa v Watford

Everton je na svom Goodison parku ispustio dobivenu utakmicu protiv Newcastle Uniteda. Sve do četvrte minute sudačke nadoknade bilo je 2-0 golovima Keana (30) i Calver-Lewina (54), da bi u razmaku od samo minute Lejeune (90+4, 90+5) postigao dva gola za konačnih 2-2. Everton je 12. sa 30 bodova, koliko ima i 13. Newcastle.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka