Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
33 komentara

Luka ispunio želju Manuelu: 'Ja sam Messi i imam dvije godine'

Na prošlom okupljanju reprezentacije 24sata su organizirali upoznavanje malog Ivana Perišića s njegovim imenjakom i prezimenjakom, a ovoga puta dvogodišnji Manuel Milanović iz Sinja upoznao je Luku Modrića

Foto: Tomislav Gabelić/24sata
33 komentara

Već je poznato da 24sata ispunjavaju želje, pa smo tako i ovoga puta ispunili želju dječaku koji je došao iz Sinja na trening hrvatske nogometne reprezentacije u Omiš kako bi upoznao svog ljubimca Luku Modrića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na prošlom okupljanju reprezentacije 24sata su organizirali upoznavanje malog Ivana Perišića s njegovim imenjakom i prezimenjakom, reprezentativcem Ivanom Perišićem, a ovoga puta dvogodišnji Manuel Milanović upoznao je Luku Modrića. 

Foto: Tomislav Gabelić/24sata

Među desetinama djece primijetili smo dvogodišnjeg dječaka u dresu hrvatske reprezentacije koji je uporno vikao 'Luka, Luka' dok su igrači izlazili iz autobusa. No kako nije bilo planirano druženje reprezentativaca s navijačima, svi su brzo pohitali na trening bez mogućnosti da se napravi zajednička fotografija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zbog toga smo zamolili glasnogovornika reprezentacije Tomislava Packa da Luki prenese poruku i Manuelova želja je ispunjena nakon treninga kad mu se Luka došao javiti, podigao ga u naručje, te su se skupa i fotografirali.

- Hoćeš li doći k meni da se skupa slikamo - upitao je Luka Modrić, a Manuel spremno dotrčao do njega.

Foto: Tomislav Gabelić/24sata

Dok ga je čekao, maleni Manuel nam je uz pomoć mame Maje otkrio da ima dvije godine, da obožava Messija i Modrića te da ga kod kuće zovu Messi zato što stalno udara šutira loptu u zid.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Naši partneri pišu
Message