Obavijesti

Sport

Komentari 19

Luka lagao Real?! 'Jedva je živ ostao, kako je to samo izveo?'

Luka lagao Real?! 'Jedva je živ ostao, kako je to samo izveo?'
1

Jović je jedva napustio Španjolsku kad je nastupila zabrana izlaska iz zemlje, a i u Beogradu je, prema pisanju Kurira, bio nestašan. "Petna kost najčešće se lomi nakon pada s velike visine", kaže bivši doktor Atlética

VIDEO

Karijera Luke Jovića (22) u Real Madridu teško je mogla početi lošije. Nije pokazao igre koje su ga krasile u Frankfurtu i zbog kojih ga je "kraljevski klub" platio 60 milijuna eura.

Nije, doduše, previše ni igrao, samo 16 posto minuta u La Ligi, a ni nakon stanke zbog epidemije korona virusa neće jer je slomio petnu kost.

Pokretanje videa...

Santiago Bernabeu 00:53

Službeno, ozlijedio se dok je trenirao kod kuće, ali srpski mediji tvrde kako je Jović zataškao pravi razlog ozljede. Kako piše Kurir, reprezentativac Srbije pao je sa zida kuće tijekom boravka u Beogradu!

- Baš se ozlijedio, jedva je živ ostao! Pao je s jednog zida, ne znam kako objasniti, a nije mi baš jasno kako je to uspio. Uglavnom, sve se slučajno dogodilo - rekao je izvor blizak obitelji Jović.

Ne morate biti doktor medicine da biste shvatili da teško možete slomiti petnu kost trenirajući kod kuće bez ikakvih sprava. A tomu u prilog ide i bivšeg člana liječničke ekipe Atlética, Joséa Gonzáleza.

- Kost koju je Jović polomio podržava čitavu težiniu tijela i prilično je otporna na vanjske sile. U ogromnoj većini slučajeva do loma dolazi zbog teške, nasilne traume ili pada s velike visine - rekao je.

Prve procjene govore kako bi Jović trebao biti izvan terena barem dva mjeseca.

- Ozljeda se u početku konsolidira mirovanjem i fizioterapijama. Ako razdoblje rehabilitacije bude išlo po planu, znat će se i kolika će biti pauza - dodao je González.

Španjolski mediji pišu kako su i u Realu shvatili da je Jović slagao o tome kako se ozlijedio i da su, naravno, bijesni.

- Molim da me razumijete, ne smijem ništa govoriti. Iz kluba je stiglo naređenje da nitko, pa ni Luka, ne smije ništa reći - rekao je tata Milan Jović za Kurir.

Već je naljutio i državni vrh

Podsjetimo, Jović je sredinom ožujka, dok je trajala karantena u Španjolskoj, privatnim avionom uspio otići u Beograd pa u prijestolnici Srbije kršio obveznu mjeru samoizolacije. Odlazio je djevojci Sofiji Milošević, zajedno su se provodili, a cijeli je slučaj došao i do državnog vrha.

- Imamo negativne primjere naših nogometaša, koji su jako dobro plaćeni, kako igroniraju mjere samoizolacije nakon što se vrate kući - rekla je premijerka Ana Brnabić.

Luka je potom priznao krivnju i posuo se pepelom.

- Izašao sam iz karantene jer nisam znao koja su pravila. Znam da je teško za povjerovati, ali je istina. U Španjolskoj i Italiji smiješ izaći iz kuće kako bi bacio smeće ili otišao u ljekarnu i trgovinu, mislio sam da je i ovdje tako - govorio je Jović.

- Kriv sam, ali mislim da bi nadležni morali educirati ljude, naročito one koji dolaze iz inozemstva. Prihvatit ću sve posljedice. Jako je teško biti kod kuće jer sam navikao trenirati svaki dan - dodao je srpski napadač.

Bit će zanimljivo vidjeti što će reći oko ove bizarne ozljede...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu