Obavijesti

Sport

Komentari 29

Luka o 13 bodova zaostatka za Barcom: Ostat ćemo ujedinjeni

Luka o 13 bodova zaostatka za Barcom: Ostat ćemo ujedinjeni
1

U razgovoru za web stranicu klupskog sponzora Bwina, hrvatski nogometaš Reala najavio je subotnje gostovanje kod Malage, te govorio o prvim mjesecima u klubu...

VIDEO

Madriđani su u prošlom kolu Primere kiksali kod kuće protiv Espanyola (2-2), a u subotu ih u 17. kolu očekuje teško gostovanje kod četvrtoplasirane Malage. Modrić ipak vjeruje u uspjeh svoje momčadi.

- Ako budemo igrali kao što znamo, siguran sam da možemo uzeti sva tri boda. Čeka nas teška utakmica, ali sve ovisi o nama i uvjeren sam u uspjeh. Uvijek idemo na pobjedu, tako će biti i u Malagi - poručio je 27-godišnji veznjak koji je u ljeto ove godine stigao iz Tottenhama.

- Igrati za Real Madrid je velika stvar. To je klub velikih dimenzija, jedan od najboljih ako ne i najbolji na svijetu. Sjajan je osjećaj biti ovdje, uživam u svakom trenutku. Sve što okružuje klub je znakovito, živimo u sjajnoj atmosferi. Uživam igrati za Real.

'Kraljevski klub' je u igri za naslov u Kupu kralja i Ligi prvaka, dakako i u Primeri, premda za Barcelonom zaostaje ogromnih 13 bodova.

- Mi smo Real Madrid. Ova je momčad ujedinjena, a tako će ostati i do kraja sezone - poručio je hrvatski reprezentativac, otkrivši i tko mu je nogometni uzor.

- Bez sumnje, Zvonimir Boban. Jedan je od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena i moj uzor otkad sam se počeo baviti nogometom.

Utakmica protiv Malage bit će posljednja Realova u 2012. godini, ali španjolsko se prvenstvo nastavlja već 5. siječnja, tako da će se igrači vratiti treninzima i prije Nove godine.

- Neće nam biti teško. Mi smo profesionalci, igramo utakmice stalno i na to smo navikli. U Engleskoj smo igrali i tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana. Nije mi to problem - zaključio je Modrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače