Obavijesti

Sport

Komentari 7

Luka Modrić: Želim ostaviti trag na White Hart Laneu

Luka Modrić: Želim ostaviti trag na White Hart Laneu
1

U intervjuu za Zootoday Luka Modrić rekao je kako se nada da će ga navijači na White Hart Laneu upamtiti za sva vremena

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić dao je intervju za Zootoday, a u njemu objasnio zašto je izabrao Tottenham, što o njemu zna i što misli sa Spursima napraviti.
- Finale Lige prvaka pokazalo je da je Premiership u ovom trenutku najjača liga, a po mom mišljenju i najatraktivnija. Sviđa mi se što sam ovdje. - rekao je Modrić i nastavio:
- Tottenham sam odabrao zato što je to velik klub s poviješću na koju može biti ponosan. Ambicije trenera kazuju da mogu biti dio nečega velikog, da možemo mnogo toga osvojiti.
Dobro je upoznat s rivalstvom Tottenhama i Arsenala, u kojem igra njegov bivši suigrač iz Dinama Edaurdo.
- Da, čuo sam sve o rivalstvu Spursa i 'topnika', no Dudu i ja smo veliki prijatelji iako ćemo na terenu biti na 'zaraćenim' stranama. Često razgovaramo, njegova ozljeda šokirala je sve Hrvate. - rekao je Luka.
Engleze je zanimalo je li navijao za neki engleski klub dok je bio mlađi:
- Ne bih baš rekao da sam navijao, no volio sam pogledati utakmice. Zapravo, bio sam veliki navijač Gusa Poyeta. Bio je izvrstan tehničar i radovao sam se što ću moći surađivati s njim u Spursima. Uvjeren sam da mogu mnogo naučiti, je svi nogometaši u Tottenhamu su poznati kao profinjeni igrači.
Jeste li i vi?
- Pa, trudim se igrati najbolje što znam. Mogu napraviti nešto po čemu će me se, nadam se, navijači sjećati za dvadeset godina, kao što se sjećaju Hoddlea, Gascoignea i Sheringhama. - završio je Modrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Borit će se za privremenu IBF titulu svjetskog prvaka

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
UŽIVO Hrgović - Dubois: Hrvat po veliki pojas. Evo kad kreće
BOKSAČKI SPEKTAKL

UŽIVO Hrgović - Dubois: Hrvat po veliki pojas. Evo kad kreće

Nakon 17 pobjeda u 17 profesionalnih mečeva hrvatskog boksača Filipa Hrgovića očekuje borba za privremeni teškaški pojas po IBF-u protiv Britanca Daniela Duboisa u Rijadu