Obavijesti

Sport

Komentari 32

Luka na Abramovičevoj šoping listi vrijednoj 247 milijuna funti

Luka na Abramovičevoj šoping listi vrijednoj 247 milijuna funti
1

Ukupna cijena liste željenih pojačanja doseže vrtoglavih 247 milijuna £, a na njoj se pored Modrića između ostalih nalaze Falcao, Hulk, Higuain, Götze, Cavani i Hazard

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac u redovima Tottenhama Luka Modrić bit će i nadolazećeg prijelaznog roka pri vrhu šoping-liste željenih pojačanja Romana Abramoviča, ruskog vlasnika Chelseaja...

"Abramovič će prezentirati novom menadžeru listu potencijalnih pojačanja i reći mu da bira. Ruski milijarder istaknuo je četiri ključne pozicije za pojačanja na koje namjerava trošiti ovog ljeta, napadača, dva stopera i ofenzivnog veznjaka", piše Daily Mail.

Navodi se kako su Abramovičevi skauti posljednjih šest mjeseci skupljali detaljne dosjee potencijalnih pojačanja koja bi mogla stići na Stamford Bridge, a među njima je i hrvatski veznjak u redovima "spursa" kojeg nisu uspjeli dovesti prošlog ljeta usprkos ponudi koja je dosegla i 40 milijuna funti.

"Skoro sigurno će napustiti spurse ne izbore li Ligu prvaka", stoji u Modrićevom "dosjeu".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako je još uvijek neizvjesno tko će sjediti na klupi "bluesa" sljedeće sezone, Abramovič novom menadžeru želi omogućiti kadar koji je sposoban osvojiti ono što najviše želi, naslov u Ligi prvaka.

Ukupna cijena liste željenih pojačanja doseže vrtoglavih 247 milijuna funti, a na njoj se pored Modrića između ostalih nalaze Radamel Falcao (Atletico Madrid, £30 m), Hulk (Porto, £35 m), Gonzalo Higuain (Real Madrid, £30m), kao i Mario Götze (Borussia Dortmund, £40 m), Edinson Cavani (Napoli, £35 m) i Eden Hazard (Lille, £25 m).

Naravno, uslijed dolaska novih pojačanja neki će igrači "bluesa" i na izlazna vrata Stamford Bridgea, a glavni su kandidati Didier Drogba, Salomon Kalou i Florent Malouda kojima svima redom istječu aktualni ugovori u lipnju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu