Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

M. Čilić: Tražio sam Prpića da ode, želimo Gorana Ivaniševića

''Kao prvi igrač reprezentacije bio sam dužan sve prenijeti izborniku. Sve za dobrobit reprezentacije i nas igrača. Bilo bi možda bolje da to nisam učinio telefonom...''

Slavko Midžor/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
9 komentara

Gostujući u HTV-oj emisiji Olimp Marin Čilić je potvrdio da je kao prvi igrač reprezentacije tražio od donedavnog izbornika Davis kup vrste Gorana Prpića da odstupi. Objasnio je:

- Mi igrači sastali smo se u Vukovaru i razgovarali o situaciji u reprezentaciji. Usuglasili smo se oko toga da ozračje nije bilo najbolje i da nam je potrebno neko osvježenje. Nije mi bilo baš ugodno, ali kao prvi igrač reprezentacije bio sam dužan to prenijeti izborniku. Sve za dobrobit reprezentacije i nas igrača. Bilo bi možda bolje da to nisam učinio telefonom, ali okolnosti su bile takve. Želimo Gorana Ivaniševića za izbornika i očekujemo da se HTS dogovori s njim - kazao je Čilić te tako korigirao prijašnju izjavu "da ništa ne zna o tome".

Marin nije zadovoljan s 22. mjestom na ATP listi, ali ga ohrabruju igre u drugom dijelu godine, od umaškog turnira naovamo i zato očekuje bolje rezultate.

- Odigrao sam nekoliko mečeva iz kojih sam mnogo toga naučio. Sljedeće godine su i OI u Londonu a meni će biti skoro 24 godine i zato imam pravo razmišljati da sam kandidat za medalju - kazao je Čilić, kojemu je, kako kaže, dobro došao mjesec dana odmora da zaliječi koljena koja najviše stradavaju prilikom promjene podloge.

Naši partneri pišu
Message