Obavijesti

Sport

Komentari 50

M. Draganja: Teško je zamisliti bolji par. Nisu nam dali šansu

M. Draganja: Teško je zamisliti bolji par. Nisu nam dali šansu
1

Hrvatski par Draganja/Škugor koji je izgubio od Đokovića i Zimonjića drugog dana dvoboja Davisova kupa u Kraljevu nije si mogao puno toga prigovoriti nakon meča

VIDEO

Teško je zamisliti bolji par od Đokovića, prvog na svijetu u pojedinačnoj, i Zimonjića, četvrtog na svijetu u konkurenciji parova. Đokovićev je vrlo sposoban na reternu, a Zimonjić se na mreži postavi kako treba. Rade ogroman pritisak gotovo  u svim segmentima, tako da mi nismo našli rješenje kako pritisnuti njih, rekao je najbolji hrvatski tenisač u konkurenciji parova Marin Draganja nakon poraza od Novaka Đokovića i Nenada Zimonjića drugog dana susreta Davisova kupa u Kraljevu.

Draganja i Franko Škugor izgubili su u tri čista seta (6-3, 6-4, 6-1), što je Srbiji donijelo ključan bod i plasman u četvrtfinale prestižnog teniskog natjecanja.

- Možda smo imali nekoliko šansi da ubacimo koji retern više. No njih je bilo samo nekoliko, a oni su u svim 'gustim' situacijama servirali jako dobro, zabili su neke druge servise brzinom većom od 180 km/h. Nisu nam dali šansu da uđemo u meč - dodao je Draganja.

Franko Škugor debitirao je u bojama Hrvatske, ali znao je da će pobjeda protiv jakih protivnika biti gotovo nemoguća.

- Ovo je bio prezahtjevan zadatak za nas danas. Ako smo nešto mogli bolje raditi to je bio servis, a pogotovo ja, da držimo set duže u egalu. Ovako je sve išlo na njihovu ruku, sve što su zamislili pogodili su - kazao je Škugor dodavši kako smatra da će mu lagano ozlijeđeni zglob biti u redu.

Pred hrvatskom teniskom reprezentacijom je susret razigravanja za Svjetsku skupinu u rujnu, a izabranici Željka Krajana protivnika će saznati nakon kvalifikacija Skupine I (od 17. do 19. srpnja).

- Nadamo se da ćemo imati dobar ždrijeb, da nećemo dobiti najtežeg mogućeg suparnika, kako nam se često događalo. Da budemo domaćini i da nam se jednom odazovu svi igrači koje pozovem i da imamo lakši meč - poručio je Krajan.

Davisov kup: Srbija - Hrvatska 3-0

  • Novak Đoković - Mate Delić 6-3, 6-2, 6-4
  • Viktor Troicki - Borna Ćorić 4-6, 1-6, 6-3, 6-2, 6-1
  • Novak Đoković/Nenad Zimonjić - Marin Draganja/Franko Škugor 6-3, 6-4, 6-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja