Obavijesti

Sport

Komentari 38

Ma, kako? Pivarić se čudesno ukazao i spriječio pobjedu Osijeka u sudačkoj nadoknadi

Ma, kako? Pivarić se čudesno ukazao i spriječio pobjedu Osijeka u sudačkoj nadoknadi

Lokomotiva je zaustavila Osijek u borbi za naslov, međutim, nisu samo Osječani naišli na bedem Lokomotive, "Lokosi" su ove sezone uzeli velikom kvartetu - Dinamu, Hajduku, Rijeci i Osijeku - već 16 bodova

Igrala se druga minuta sudačke nadoknade, Osijek je jurnuo u polukontru, Mierez se izborio za šut i odlično pucao, lopta je već prošla Nevistića, putovala u mrežu, a ispred gol-linije ukazao se Josip Pivarić i čudesnom intervencijom spasio siguran gol Osijeka za pobjedu.

Prvo Dinamo, sad Osijek! Lokosi do boda protiv momčadi s vrha
Prvo Dinamo, sad Osijek! Lokosi do boda protiv momčadi s vrha

Bivši hrvatski reprezentativac pred samom gol-linijom uspio je klizećim startom loptu usmjeriti u prečku i spriječiti slavlje Osječana u Kranjčevićevoj, gdje je završilo bez golova i pobjednika.

Nije ni tu bio kraj jer u završnim je sekundama Mersinaj glavom spasio s gol-linije. 

 U svakom slučaju Lokomotiva je zaustavila Osijek u borbi za naslov, međutim, nisu samo Osječani naišli na bedem Lokomotive, "Lokosi" su ove sezone uzeli velikom kvartetu - Dinamu, Hajduku, Rijeci i Osijeku - već 16 bodova. 

Osječani su i dalje na vrhu, s tri boda više od Dinama, ali uz dvije utakmice više. Dinamo u subotu dočekuje Šibenik, Rijeka Slaven Belupo, dok Hajduk u nedjelju gostuje kod Istre. Istog dana Gorica dočekuje Hrvatski dragovoljac.