Obavijesti

Sport

Komentari 8

Ma što li to leti - bam! Hrvatski golman nokautirao kameru...

Ma što li to leti - bam! Hrvatski golman nokautirao kameru...

Grbić je na početku utakmice Atletica i Rayo Vallecana ispalio loptu prema centru igrališta i na krovu stadionu pogodio spidercam, kameru koja snima teren iz ptičje perspektive

VIDEO

Gledate utakmicu i uživate, zavaljeni u naslonjač, a kad ono - bam! Niotkuda je doletjela lopta koja je zatresla sliku na televiziji. Toliko realno, ali ne bojte se, nije pogodila vaš televizor već sirotu kameru.

Tu nesvakidašnju situaciju vidjeli smo na utakmici Atletico Madrida i Rayo Vallecana (1-1) u desetom kolu La Lige. Hrvatski golman Ivo Grbić branio je od prve minute umjesto Jana Oblaka koji je zadobio potres mozga na utakmici protiv Athletic Bilbaa. Ivo je oduševio navijače sa svojim refleksima, a sinoć je pokazao koliko visoko može napucati loptu. Toliko da će ubuduće kamere strahovati od njega.

GER, UEFA Champions League, Bayer Leverkusen vs. Atletico Madrid

Grbić je na početku utakmice ispalio loptu prema centru igrališta i na krovu stadionu pogodio spidercam, kameru koja snima teren iz ptičje perspektive. Ako ste gledali navedenu utakmicu, vrlo vjerojatno vam se zatresla slika na televiziji, a kamera je poskočila.  Kako god, oni koji rukuju kamerama ubuduće će paziti kada bivši hajdukovac ispucava lopte. 

Video pogledajte OVDJE

Atletico je vodio od 20. minute golom Alvara Morate, imao je pobjedu u rukama, ali u drugoj minuti sudačke nadoknade Radamel Falcao je zabio iz penala. Ivo Grbić tu ništa nije mogao.

GER, UEFA Champions League, Bayer Leverkusen vs. Atletico Madrid

Hrvat je iznenada dobio priliku na golu Atletica u prošlom kolu protiv Bilbaa nakon što je Jan Oblak u sudaru zaradio potres mozga. Obranio je nekoliko sjajnih prilika te oduševio navijače i trenera Simeonea koji mu vjeruje. Bila je to velika doza samopouzdanja za Grbića koji od početka sezone grije klupu, a prošlu sezonu je proveo na posudbi u Lilleu gdje je prvo sjajno branio, ali onda zbog nekoliko pogrešaka drugi dio sezone presjedio na klupi.

To ga je poremetilo, ispao je iz reprezentacije, ali strpljivo je čekao šansu u Atleticu i pokazao svima da mogu računati na njega. Diegu Simeoneu i Zlatku Daliću. Bez obzira što ga u ovoj godini nije zvao, nije nemoguće da ga vidimo na SP-u u Kataru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna