Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Mačak Ahilej je siguran: Rusija pobjeđuje Saudijce na startu...

Ahilej slijedi stope hobotnice Paula koji je postao međunarodna zvijezda kada je točno pogađao rezultate na SP 2010., uključujući i točan odabir kasnijeg pobjednika Španjolske

Cat Achilles attempts to predict the result of the opening match of the 2018 FIFA World Cup between Russia and Saudi Arabia in Saint Petersburg
Foto: DYLAN MARTINEZ
9 komentara

Mačak Ahilej, službeni vidovnjak Svjetskog prvenstva u Rusiji koje se danas otvara, predviđa da će Rusija pobijediti Saudijsku Arabiju u prvoj utakmici u 17,00 sati. 

Pred mačka, inače stanovnika Ermitaža u Sankt Peterburgu, bile su postavljene dvije posude s hranom pored kojih su bile zastave reprezentacija koje danas na stadionu Lužnjiki u Moskvi otvaraju SP i Ahilej je izbrao rusku trobojnicu.

VIDEO

Ahilej je do svjetske slave došao na generalnoj probi za svjetsko prvenstvo, Kupu konferderacija kada je pogodio pobjednike na tri od četiri utakmice.

Ruski "Sputnik" piše da je mačak, koji je inače gluh, cijelu godinu trenirao i sudjelovao na velikim događanjima tako da je sada konačno spreman za predviđanje rezultata svih utakmica na SP-u.

Ahilej slijedi stope hobotnice Paula koji je postao međunarodna zvijezda kada je točno pogađao rezultate na SP 2010., uključujući i točan odabir kasnijeg pobjednika Španjolske.

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message