Obavijesti

Sport

Komentari 4

Mađarska policija pronašla je nestalog nogometaša Gorice!

Mađarska policija pronašla je nestalog nogometaša Gorice!

Hameed je također kontaktirao predsjednika HNK Gorica, Nenada Črnka, da se zahvali svima na brizi, a o više informacija o slučaju će ga kontaktirati naknadno, objavila je Gorica

VIDEO

Igrač Gorice Abdullah Talal Hameed je 19. kolovoza otišao iz Velike Gorice u Budimpeštu kako bi stvari iz stana preselio u svoj novi dom u Turopolju te kako bi uzeo potrebnu dokumentaciju za registraciju u novom klubu. Trebao je krenuti za Veliku Goricu 21. kolovoza iza podneva, njegov otac čuo se s njim oko 11 sati, no nakon toga više mu nije odgovarao na pozive. Izgubio mu se svaki trag.

Policija je u garaži njegove zgrade pronašla bijeli Porsche Taycan, ali nitko nije znao gdje je novi nogometaš Gorice. Mađarska policija dala se u potragu i srećom pronašla ga četiri dana nakon nestanka. To je potvrdila Gorica.

- Igrača je pronašla mađarska policija, koja je potom odradila ispitivanje, a raspisana potraga je obustavljena. Hameed je također kontaktirao predsjednika HNK Gorica, Nenada Črnka, da se zahvali svima na brizi, a o više informacija o slučaju će ga kontaktirati naknadno - stoji u službenom priopćenju Gorice.

Na kraju je sve pozitivno završilo, no tek sada treba utvrditi okolnosti iznenadnog nestanka. Mađarska policija sumnjala je na otmicu švedskog nogometaša rođenog u Iraku. A na takvu sumnju naveo ih jedan događaj koji se zbio prije nego što je potpisao za Goricu. Dogovorio je sve s jednim neimenovanim klubom, no Hameed se ubrzo predomislio i odustao od posla. Od tada su krenule prijetnje, rekao je njegov otac za mađarski Aftonbladet. 

- U hotel u kojem je tada boravio došlo je dvoje ljudi. Jedan od njih mu je prijetio da će ga probosti nožem. Hotelsko osoblje pozvalo je policiju koja je nakon par minuta stigla i odvela muškarce. Nakon toga moj sin je bio uplašen - rekao je Talal Hameed Tali.

Nedugo nakon toga navodno ga je nazvala osoba iz spomenutog kluba i tražila 50 tisuća eura odštete zbog propalog transfera. Abdullah je to odbio, a njegov otac je smatrao kako je nestanak imao poveznice s propalim transferom u klub kojeg nije naveo. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Kao Dani Olmo, samo lijevi bek: Dinamo 'krade' Romi dragulja koji je prošao školu Barcelone?!
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Kao Dani Olmo, samo lijevi bek: Dinamo 'krade' Romi dragulja koji je prošao školu Barcelone?!

Dinamov sportski direktor prije nekoliko dana je u najvećoj tajnosti otputovao je u Rim i, kako ekskluzivno doznajemo, na dobrom je putu da iz Rome dovede supernadarenog 19-godišnjaka Jana Oliverasa Codinu

VIDEO Udala se Hajdukova nutricionistica pa je za sreću srušila tortu u obliku Maksimira
TRADICIJA

VIDEO Udala se Hajdukova nutricionistica pa je za sreću srušila tortu u obliku Maksimira

Dragana Olujić dugogodišnja je Hajdukova nutricionistica koja je ove godine široj javnosti postala poznata nakon sukoba sa sucem Igorom Pajačem. Dok traje pauza od HNL-a, Olujić se udala, a kao što to tradicija nalaže u Splitu, mladenci su za sreću morali izrezati pa srušiti tortu. Obično bude u obliku zvonika Sv. Duje, ali mladenci su se odlučili za maksimirski stadion
Evo zašto Dinamo Petkoviću ipak neće ponuditi novi ugovor!
TKO ODLAZI IZ KLUBA?

Evo zašto Dinamo Petkoviću ipak neće ponuditi novi ugovor!

Plus+ Kaneko je bliže ostanku nego Vidović. Dinamo pregovara sa Saporrom i Bayernom o smanjivanju odštete, obojica žele ostati, a obojici bi povratak iz Dinama, smatraju u klubu, bio korak unatrag