Obavijesti

Sport

Komentari 37

'Mala slatka Marijana' opet je Hrvatskoj donijela sreću: 'Pa ona je srpska Jennifer Lopez'

'Mala slatka Marijana' opet je Hrvatskoj donijela sreću: 'Pa ona je srpska Jennifer Lopez'

Pobjedom Serdarušića nad Marozsanom, Hrvatska je povela 1-0 protiv Mađarske te osigurala četvrtfinale Davis Cupa. A taj susret sudila je srpska sutkinja Marijana Veljović. Hrvatskim navijačima ostala je u lijepom sjećanju

VIDEO

Oj Marijaaanaaa, slatka mala Marijana, orilo se Lilleom u finalu Davis Cupa 2018. godine između Francuske i Hrvatske. Naša reprezentacija osvojila je drugi naslov u Davis Cupu, ali tada je pažnju ukrala srpska sutkinja Marijana Veljović koju su hrvatski navijači ekspresno zavoljeli i posvetili joj poznatu baladu.

Pokretanje videa...

Hrvatski teniski parovi VIDEO

Putevi su nam se opet ukrstili tri godine kasnije u Torinu. Hrvatska je u petak s 3-0 isprašila Australiju, a prolazak u četvrtfinale Davis Cupa donio nam je Nino Serdarušić pobjedom protiv mađarskog predstavnika Fabianoa Marozsana (6-4, 6-4). Poveli smo 1-0 protiv Mađarske i osigurali četvrtfinale, bez obzira kako završila preostala dva meča. 

Meč je sudila Marijana Veljović i opet donijela sreću hrvatskim tenisačima. Marijana je sjajna u svom poslu, vlasnica je zlatnog bedža koji joj omogućuje suđenje na najvećim turnirima, a kad se na to doda pojava, Kragujevčanka je i - najpoznatija teniska sutkinja na planeti. 

Srpski mediji opisuju je kao dobru i mirnu osobu, ali kada sudi, kod nje nema provlačenja. Prošle godine je na Australian Openu očitala bukvicu velikom Rogeru Federeru koji je cijelo vrijeme nešto gunđao i psovao. 

Austalski mediji bili su očarani njezinom ljepotom, prozvali su je srpskom Jennifer Lopez, ali i svjesni da rijetko tko može tako nametnuti autoritet nad velikim Federerom.

Australian Open

Marijana je kao klinka htjela postati tenisačica i zaigrati na Wimbledonu. No do njega je došla u drugoj ulozi. Tenis nije mogla igrati zbog nedostatka financijskih sredstava, a dok je bila studentica prve godine ekonomije, odlučila se okušati kao sutkinja. Na kraju joj je to postao posao, a ispunila je i želju došavši do Wimbledona gdje je sudila finale. 

Genie Bouchard joj je rekla da je prelijepa, Diego Schwartzman je pokušao flertovati s njom, barem su to tako shvatili tamošnji mediji, a Boris Becker ju je opisao nedoličnim komentarom te su ga mnogi prozvali seksistom.

Lille: U 2. meču finala Davis Cupa sastali se Jo-Wilfred Tsonga i Marin Čilić

- Ova sutkinja je baš lijepa. Bitno je da je jelo ukusno i da lijepo izgleda - rekao je bivši njemački tenisač u prijenosu uživo i ostavio gledatelje u šoku.

Hrvatskim navijačima je pak posebno draga. Sudila je finale Davis Cupa 2018. godine protiv Francuske, a Hrvatima se toliko svidjela da su i zapjevali njoj u čast pjesmu 'Oj Marijana, slatka mala Marijana'.

- Bilo je to jako lijepo. Oduševili su me hrvatski navijači, bila je to lijepa i simpatična gesta. Hrvati su očito bili sretni pa su morali zapjevati jer su uzeli naslov - dodala je Marijana za RTS pa dodala:

- Mi i Hrvati smo u esenciji jako bliski. Nije bilo nikakvih nacionalističkih problema. Generalno nema tih problema kada je u pitanju sport.

Od tada su prošle tri godine, no Marijanin izgled se drastično promijenio. Imala je nekoliko operacija pa se dovela do granica neprepoznatljivosti.

Osim finala Davis Cupa, sudila je i finale Wimbledona te Australian Opena, a želja joj je jednog dana suditi i finale Grand Slama u muškoj konkurenciji. No na to će očito morati pričekati još neko vrijeme jer Novak Đoković se ne misli tako brzo umiroviti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja